Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nárcisztikus a férjem? Vagy csak én gondolom?
Amikor vele éltem , úgy csináltunk mindent ahogy ő akarta . Nem lehetett véleményem ami nem egyezett az övével. Beleegyeztem sok mindenbe, mert addig győzködött, ha nem sikerült meggyőznie valamiről akkor lehordott minden szemét aljas hálátlannak. Lebukott egy éve hogy megcsal, mondtam neki hogy válni akarok. Mondta hogy akkor elveszi a gyerekemet, bezárat a diliházba, ott lesz a nyomomban mindig és soha nem fog békén hagyni, hozza a rokonait a bíróságra és majd ők elmondják hogy mennyire utolsó mocsok féreg vagyok.Fél éve nekem lett titokban szeretőm, de most sem akar elválni, azt mondta megkeresi hogy ki az aki szétrombolta a családot. Külön mentem tőle, de ugyanúgy itt is ellenőrizget. Már nem merem mondani neki hogy válni akarok mert akkor meg akarja keresni azt aki az oka. Nem akarom hogy a gyerekem hallja hogy mi mindennek nevez. Közben agresszív lett a gyerekem az oviban, de persze ennek is én vagyok az oka, méghozzá az hogy nem ott élek vele. Ő azt akarja hogy visszamenjek és most a gyerekünkkel jön. Vagyis szerinte én teszem tönkre azzal hogy máshol élek és nincs együtt a család.
Amikor idejön a férjem és megkérem hogy menjen haza, viszi a lányomat is . Én a lányommal szeretnék lenni kettesben, de nem a férjem társaságában.
Már beletörődtem abba hogy nem lehet senkim. De még így sem hagy békén. Nem látok semmilyen kiutat. Félek.
Nárcisztikus?
Bánt mindig, de nem enged el.
Családsegítő, azonnal!
Ha tudja, hogy mások is figyelik, össze fogja húzni magát jobb esetben.
Ameddig azt hiszi, hogy egyedül vagy, addig ezt fogja csinálni. Minél többen állnak melletted, annál kevésbé lesz nagy a pofája.
Édesapád, barátaid nem tudnának vele elbeszélgetni?? (Vagy esetleg valaki mást megkérni, hogy tegye helyre, ha érted, mire gondolok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!