Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Narcisztikus vagy én láttam rosszul?
"Nem narcisztikus, hanem te vagy naiv. Ő simán kihasználta a lehetőséget"
Ez kb olyan, mintha téged megvernek és kirabolnak, akkor bizony te voltál gyenge, a rabló csak élt a pénzszerzési lehetőséggel. Lehet így gondolkodni, de szomorú világ az.
Ezzel együtt engem is érdekelne, hogy mi minden volt a te hibád szerinte. Amikor a fejedhez vágott valamit, mi volt az?
"Nem volt erőszak."
Érdemes ezzel a mondattal összevetni:
"Mikor szóvá tettem, ütött. Bocsánatot kért, de utána közölte minden az én hibám."
Szerintem volt erőszak.
"Ő naiv volt, a másik meg szemfüles."
Erre mondtam, hogy nem jó hely az a világ, ahol még a partneremet is addig használom ki, ameddig engedi. Attól, hogy valaki kint hagyja a pénztárcáját egy asztalon, még nem mondom azt, hogy ő volt hülye, én meg szemfüles, mert egy ilyen világban állandóan a pénztárcámat kell szorongatnom.
Milyen párkapcsolat az, ahol ha nem figyelek, kihasznál a parnterem? Illetve milyen ember az, aki ezt simán megteszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!