Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem 20 év házasság után öszzebujt a haverommal! Válni szeretne! Persze én még mindig szeretem! Mit tegyek?
Buta és naiv voltam!! Azt hittem hogy megbízhatok benne, de becsapott. Eleinte csak átjárt hozzánk. Szórakozni szeretett volna a haverommal, kikapcsolódni a két gyermek mellett. Elengedtem őket, de végül belebolondult. Velünk jött nyaralni is, mivel neki nincs senkije. Akkor már gyanús lehetett volna a dolog! Közben kórházba kerültem egy hétre, és amikor kijöttem, akkor mondta hogy VÉGE! Először mást talált ki: kollégájával jött össze, de otthagyta.
Aztán addig faggattam, míg kiderült, a tőle 9 évvel fiatalabb haverommal feküdt le. Gondolhatjátok milyen szarul esett!! Csak az a gáz hogy én a páromat még mindig szeretem!! Válni szeretne, boldog akar lenni, neki tervei vannak!!
Igazán nem akarom elengedni, és a nagyobbik fiam (13éves) is mellettem áll. A 6 éves fiú igazán nem fogja fel, a haverom amikor itt volt többször a nyakába vette, ővele kifog jönni!! NAIVSÁGOM tesz tönkre!
Egyik haverom azt mondta, akinek pedig felesége, és két nagyobb gyermeke van: na látod ezért ne legyél hűséges!!
Nem tudom elengedni, mit tegyek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!