Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem 20 év házasság után öszzebujt a haverommal! Válni szeretne! Persze én még mindig szeretem! Mit tegyek?
Buta és naiv voltam!! Azt hittem hogy megbízhatok benne, de becsapott. Eleinte csak átjárt hozzánk. Szórakozni szeretett volna a haverommal, kikapcsolódni a két gyermek mellett. Elengedtem őket, de végül belebolondult. Velünk jött nyaralni is, mivel neki nincs senkije. Akkor már gyanús lehetett volna a dolog! Közben kórházba kerültem egy hétre, és amikor kijöttem, akkor mondta hogy VÉGE! Először mást talált ki: kollégájával jött össze, de otthagyta.
Aztán addig faggattam, míg kiderült, a tőle 9 évvel fiatalabb haverommal feküdt le. Gondolhatjátok milyen szarul esett!! Csak az a gáz hogy én a páromat még mindig szeretem!! Válni szeretne, boldog akar lenni, neki tervei vannak!!
Igazán nem akarom elengedni, és a nagyobbik fiam (13éves) is mellettem áll. A 6 éves fiú igazán nem fogja fel, a haverom amikor itt volt többször a nyakába vette, ővele kifog jönni!! NAIVSÁGOM tesz tönkre!
Egyik haverom azt mondta, akinek pedig felesége, és két nagyobb gyermeke van: na látod ezért ne legyél hűséges!!
Nem tudom elengedni, mit tegyek??
Ez nem tipikus ffi viselkedesi mod, vagy pedig egy kitalalt tortenet!
Nem tudom elkepzelni azt, hogy egy normalis ffi, Aki szereti a parjat, az csak ugy elengedi a Nejet hancurozni, szorakozni,
csak akkor, ha ott mar mas problemak is jelen vannak, mint az agyban pl.
Amikor Te valoban szereted a Nejedet, akkor mindent megadsz Neki erzelmileg, de szerintem itt valami hianyzott, s ezert dontott igy a feleseg.
Nem tudsz mit tenni, mivel Te segitetted hozza, hogy uj tarsat talaljon, igy kivanhatsz Nekik sok boldogsagot!
Szia!
A helyedben én adtam volna be a válópert. Ezt ne tűrd el. Ocsmány női szokás ez a fiatalabb pasihoz rohanunk dolog, mert öregnek érezzük magunkat. Remélem én kapok egy jó adag fejmosást, ha idősebb koromra ilyen leszek, nekem ettől undorom van, hatalmas. Az egyik nőismerősöm megtette ugyanezt...ismerem a volt férjét, a legremekebb ember akit valaha láttam. És elhagyta egy...na mindegy, nem mondok semmit, nem kenyerem mások szidása, de engem ez háborít fel a legjobban. Mondom, a helyedben én adtam volna be a válópert, ez már túlmegy azon a határon, amit el lehet nézni a házasság miatt.
00.40-esnek írom!
Igazából nincsenek nagyszülők!
Azaz az én részemről vannak, de mégsem vigyáznának úgy a srácokra!
01.19-esnek!
Éppen nem ezt mondja a másik!
Ő nem szeretne fiatalabbal összejönni.
07.09-esnek!
Soha ne mond hogy soha!
Azt mondja a nejem, ha tökös csávó vagyok, és megmutatom ezt neki,és esetleg nem lesz a másikkal, még elképzelhető hogy együtt lehetünk.
De most biztos nem!!
Szerintem is csak menekül!!
12.37-esnek!
Az tetszik neki a másikban hogy viccesebb, megtudja őt nevettetni!
De ez az hogy 30 évesen én is viccesebb fickó voltam, de ahogy öregszik az ember ez egyre nehezebb!
Ezek után pedig nem tudom mikor fogok úgy élni mint régen ővele!
A következő kapcsolatomba nem szeretném belevinni a boldogtalanságomat!!
Jaj istenem! Hány ilyen eset van. Csak a nők titokban tartják. A barát meg kárörvendve sörözik veled és hallgat.
Válni kell, sajnos. Tönkre fogsz menni ha nem teszed. Ő biztos nem szeret ha ezt tette veled. És a nem haver az aki a haverja nejét dugja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!