Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek vannak még érzelmei?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vannak még érzelmei?

Figyelt kérdés

10 évig voltunk együtt a férjemmel, de már 10 éve hogy el is váltunk. azóta mindkettőnknek komoly párkapcsolata van. de a párom mindig mondja, hogy szerinte az exem még akar tőlem valamit, én meg elhesegetem ezeket a dolgokat, mert nekem már ő nem jelent semmit, csak a közös gyermekünk apukája.

de olyanokat szokott mondani, hogy "te választottad ezt az életet", "semmi bajod nem lett volna, ha nem szúrod el", a páromról meg úgy beszél mint egy féltékeny ovis "hogy majd a kis szerelmed megcsinálja", meg "a nagy ember majd intézi". én ezekből nem vonok le semmit, de lehet túl naiv vagyok.

2023. febr. 13. 11:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én csak annak akarnék keresztbe tenni akit gyulolok 😀Szerelemből biztos nem. Én is megkerdezem a gyerekem, hogy kap epenzt, jól bánnak e vele. Meg nyilván ha van új Jani azt kell csicskaztatni nem a régit. Ebben én nem látok semmi erzelmet😳😀
2023. febr. 13. 15:24
 12/16 anonim ***** válasza:
37%

Nincs kizárva, hogy vannak benne irántad érzet érzelmei, persze az már más kérdés , hogy azok az érzelmek milyen töltetűek.

Viszont a saját kérdésed feltevése, ez itt most amit kérdezel, ez a kérdés bizony azt sejteti , hogy benned viszont vannak még érzelmek iránta.

Hogy a benned lévő, iránta érzet érzelmeid mélysége, milyensége milyen és mekkora, azt csak te tudod, tudhatod, de hogy nem teljesen közömbösek a volt férjed iránt az szinte biztos.

Azért írom , hogy szinte biztos, mert ha semmilyen érzelmed nem lenne iránta akkor nem tennél fel érdeklődő kérdést a volt férjeddel kapcsolatosan....

Válaszom második fele, az az ,hogy a volt férjed , szerintem látja rajtad, vagy érzi, hogy nem igazán "kerek" a jelenlegi kapcsolatod és ezért "dörgöli az orrod alá,mint amolyan oda szurkálás, hogy " lám lám tessék neked, te akartad,te választottad ezt az életet", "semmi bajod nem lett volna, ha nem szúrod el"...

Aztán , szerintem te és a volt férjed attól, hogy már nem vagytok együtt,attól még néha néha , csak úgy, nosztalgiából, visszaemlékezésből, akár "össze is bújhatnátok" túl rövid az élet ahhoz , hogy ne élvezzük ki az általa nyújtott,kínált lehetőségeket!

2023. febr. 14. 10:18
 13/16 anonim ***** válasza:

Nálunk valami hasonló történt vagy történik.A páromat egy hosszú kapcsolat utáni válás után ismertem meg.

Sőt úgy hogy a páromat már házasságuk alatt bőségesen csalta az exe.Az új párjával házasságot is kötött.Mégis az én párom után nyomosztatott először a közös gyerekeikkel késöbb mindenkivel aki ismert minket.Állandó jeleggel szét akarta rombolni a mi kapcsolatunkat.Egyszerűen úgy viselkedett mint egy megszállott.

Anyagilag semmivel nem tartozott a párom már neki.

Mindig nagymellénnyel hiresztelte nem akarna már semmít a páromtól de még sem tudta elengedni.

Van még most is olyan érzésem hogy a háttérbe még mindig ez megy.Bő tíz év után.

Valakinek a büszkesége az egója nem engedi hogy a másik boldog legyen.

Különös fájdalmat okoz nekik.Iletve én úgy látom a birtoklási vágy mindent felül ír!

2023. febr. 15. 09:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Itt írja valaki hogy a pasikra jelemző ez a viselkedés.

Jelentem a nőkre még jobban.Ott viszont az önzés melett a számító természet és a pénzéhség miatt ilyenek.Ha egy beteg egoista pénzéhes az ex.Akkor kb.egy új kapcsolatot a föld bojgon kívül egy másik bojgon kébzelj el.Igen még 10 év után is ez van és 100év után is ez lenne.Sőt a nagyszavak mögé bújva maradjunk barátok.(Ez anyìt mond:majd ÉN rendelkezem veled)

2023. febr. 15. 10:26
 15/16 anonim ***** válasza:
47%
Volt egy exem, aki kifejtette, hogy sérti, ha én bárki mással boldogabb vagyok, mint vele voltam. Nagyjából azt akarta mondani, hogy a múltat (ezzel az ő "teljesítményét") tiprom porba, ha merek mást akarni. Az meg külön sértés, hogy nem sírva kuksolok a lakásban évek múlva is miatta. Azt hitte, mélyebb nyomot hagyott bennem. El sem hittem volna, hogy van ilyen, ha nem a saját fülemmel hallom.
2023. febr. 16. 17:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia! Biztos, hogy vannak még érzelmei feléd! El ne felejcsd a gyerek is egy kötőszáll!
2023. febr. 18. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!