Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vannak még érzelmei?
10 évig voltunk együtt a férjemmel, de már 10 éve hogy el is váltunk. azóta mindkettőnknek komoly párkapcsolata van. de a párom mindig mondja, hogy szerinte az exem még akar tőlem valamit, én meg elhesegetem ezeket a dolgokat, mert nekem már ő nem jelent semmit, csak a közös gyermekünk apukája.
de olyanokat szokott mondani, hogy "te választottad ezt az életet", "semmi bajod nem lett volna, ha nem szúrod el", a páromról meg úgy beszél mint egy féltékeny ovis "hogy majd a kis szerelmed megcsinálja", meg "a nagy ember majd intézi". én ezekből nem vonok le semmit, de lehet túl naiv vagyok.
Nincs kizárva, hogy vannak benne irántad érzet érzelmei, persze az már más kérdés , hogy azok az érzelmek milyen töltetűek.
Viszont a saját kérdésed feltevése, ez itt most amit kérdezel, ez a kérdés bizony azt sejteti , hogy benned viszont vannak még érzelmek iránta.
Hogy a benned lévő, iránta érzet érzelmeid mélysége, milyensége milyen és mekkora, azt csak te tudod, tudhatod, de hogy nem teljesen közömbösek a volt férjed iránt az szinte biztos.
Azért írom , hogy szinte biztos, mert ha semmilyen érzelmed nem lenne iránta akkor nem tennél fel érdeklődő kérdést a volt férjeddel kapcsolatosan....
Válaszom második fele, az az ,hogy a volt férjed , szerintem látja rajtad, vagy érzi, hogy nem igazán "kerek" a jelenlegi kapcsolatod és ezért "dörgöli az orrod alá,mint amolyan oda szurkálás, hogy " lám lám tessék neked, te akartad,te választottad ezt az életet", "semmi bajod nem lett volna, ha nem szúrod el"...
Aztán , szerintem te és a volt férjed attól, hogy már nem vagytok együtt,attól még néha néha , csak úgy, nosztalgiából, visszaemlékezésből, akár "össze is bújhatnátok" túl rövid az élet ahhoz , hogy ne élvezzük ki az általa nyújtott,kínált lehetőségeket!
Nálunk valami hasonló történt vagy történik.A páromat egy hosszú kapcsolat utáni válás után ismertem meg.
Sőt úgy hogy a páromat már házasságuk alatt bőségesen csalta az exe.Az új párjával házasságot is kötött.Mégis az én párom után nyomosztatott először a közös gyerekeikkel késöbb mindenkivel aki ismert minket.Állandó jeleggel szét akarta rombolni a mi kapcsolatunkat.Egyszerűen úgy viselkedett mint egy megszállott.
Anyagilag semmivel nem tartozott a párom már neki.
Mindig nagymellénnyel hiresztelte nem akarna már semmít a páromtól de még sem tudta elengedni.
Van még most is olyan érzésem hogy a háttérbe még mindig ez megy.Bő tíz év után.
Valakinek a büszkesége az egója nem engedi hogy a másik boldog legyen.
Különös fájdalmat okoz nekik.Iletve én úgy látom a birtoklási vágy mindent felül ír!
Itt írja valaki hogy a pasikra jelemző ez a viselkedés.
Jelentem a nőkre még jobban.Ott viszont az önzés melett a számító természet és a pénzéhség miatt ilyenek.Ha egy beteg egoista pénzéhes az ex.Akkor kb.egy új kapcsolatot a föld bojgon kívül egy másik bojgon kébzelj el.Igen még 10 év után is ez van és 100év után is ez lenne.Sőt a nagyszavak mögé bújva maradjunk barátok.(Ez anyìt mond:majd ÉN rendelkezem veled)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!