Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek vannak még érzelmei?
10 évig voltunk együtt a férjemmel, de már 10 éve hogy el is váltunk. azóta mindkettőnknek komoly párkapcsolata van. de a párom mindig mondja, hogy szerinte az exem még akar tőlem valamit, én meg elhesegetem ezeket a dolgokat, mert nekem már ő nem jelent semmit, csak a közös gyermekünk apukája.
de olyanokat szokott mondani, hogy "te választottad ezt az életet", "semmi bajod nem lett volna, ha nem szúrod el", a páromról meg úgy beszél mint egy féltékeny ovis "hogy majd a kis szerelmed megcsinálja", meg "a nagy ember majd intézi". én ezekből nem vonok le semmit, de lehet túl naiv vagyok.
féltékeny? az is egy érzelem nem? mire? nem értem :( van élettársa. hogy viselkedjek ?
zavaró amiket mondd
Mondd meg neki, hogy fejezze be elvégre felnőtt férfi nem 4 éves hisztis gyerek.
És nem féltékeny, benne van a tüske azért, mert otthagytad, tudja, hogy ő sem volt tökéletes a kapcsolat alatt.
Inkább irigy lehet a te kapcsolatodra, mert az övé nem működik esetleg, de a múlt hibái vezérlik legfőképpen.
Ez csak ego. Nem akarna az semmit.
De minden pasit csesztet az exének az új párja de ez érzelemmentesen van.
En akarhány pasival járok még az is uavarja őket akikkel 10 éve jártam.
A pasik nem szeretnek egy nőn "közösködni"osztozkodni, nehezen viselik hogy mások húzták, vagy húzzák őket.
A nőket gyakorta nézik tulajdonnak tárgynak.
Mint oviban nem kell a lapát vödör mert autózik, de ha valakinek kell akkor meg nem adja oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!