Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi gyerektartást kapsz/fizetsz egy gyerek után? Szerinted mennyi lenne a korrekt?
Nálam "apám" már lassan 1 éve nem fizet,előtte 4 év volt és utána fizetett kétszer és annyi... Fel sem meri venni a telefonját,pedig lenne miből neki fizetni...
14/L
Apamnak 20.000-t kellene fizetni 2 havonta, tehat 10.000/ho.
(ezt kb. 4 eve kellene, elotte egy forintot nem kuldott, a birosag pedig nem hajtotta be rajta, mivel allitolag munkalnelkuli- megjegyzem, valaskor edesanyam lakasa, autoja,a kozos uzlet- ami azota is megy- de persze a konyvelesben veszteseges-mar 19 eve- mindene az ove lett, mivel anyam, naivan az o nevere iratott mindent. szerelmes volt a draga(:...)
Ehhez kepest a valosag az, hogy mivel 18 eves elmultam, de tanulok, tehat jogilag jarna a gyt. egy forintot nem kapok.
Ezekutan mennyi lenne a korrekt? En mar 10.000 ft.nak is orulnek havonta. Meg tudnam venni belole a berletet es egy-ket jegyzetet idovel.
De ez remenytelen. Mar csak arra varok, hogy mihent meg van a diplomam felkeresem az "apam" es kedvesen ramosolygok, a diplomamat megmutatom, majd finoman es noiesen egy jobbhoroggal(talan kettovel?) meghalalom neki az elmult eveket.
Nah, ezt jol esett kiirni magambol.(:
Kedves Utolsó!
Sajnálom az esetedet,s hogy nem találtatok édesanyáddal közösen jó megoldást.A jobbhorgodat megértem,de sajnos annyit kapnál érte,mint egy rendes emberért:(
30-at kapok meg néha hoz pelust vagy bébiételt. Nálam egyébként is itt kezdődne a minimum. Egy kapcsolat tönkremenéséért mindkét fél felelős és a nő (általában) neveli a gyereket, ha kicsi, kel hozzá éjjel és az ő élete változott meg nagyban, nem a férfié. És szerintem ezt is meg kellene nekik fizetni. Természetesen nem asszonytartásra gondolok.
Szerintem 50.000 lenne a reális a mai világban. Ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!