Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem soha nem fogja megérteni miért akarok válni, mert ő mindent meg ad nekünk?
Barátnőm is így volt, ott is így ment, hogy de hát nem jár inni, dolgozik, ő rendes ember, amúgy még azért pattogott ha egy fél zoknija kimaradta mosásból. Ami napig az anyjához viszi mosnia cuccait, 45 éves ember. Egyszer nem pelenkázta be a gyereket. Ő is lelépett elég hamar, még egy éves sem volt a lánya. Anyagilag nem függött tőle. Mondjuk az apuka azóta nagyon sokat van a lányával, viszi minden hétvégén ha egy és fél napra is, de heti szinten találkoznak, ha itt van munkája a városba, akkor felugrik. Programokat szerveznek szóval csak a csecsemővel nem tudott mit kezdeni.Mára 10 éves a gyerkőc.
Kérdező ne foglalkozz senkivel, válj el. Ez így nem élet.
Kérdező mire jutottál?
Ugyan ebben a helyzetben vagyok. Férjem konkrétan megmondta, hogy ő a családfenntartó, ezért nekem nincs jogom beleszólni a dolgaiba. Minden este haverozik, amit szóvá tettem, cserébe kifodult magából és többször kezet emelt, meg nem vert és nem ért hozzám,mert azt mondta ezt az örömöt nem adja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!