Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarják a nők megérteni, hogy nem akarok párkapcsolatban élni?
Én szeretek független szingli lenni.Mindig mikor felszedek egy csajt elmondom neki nem egyszer nem kétszer,hogy csak szex semmi más.
Ennek ellenére mindig zokon veszik ha ágyba bújás után más lánnyal látnak hol ott nem köteleztem el magamat senki mellett.
Az egyetemen is vannak lehetőségeim a munkahelyemen is és még ahol az élet meg kínál vele.
Mielőtt írnátok,hogy biztos valami nagy szerelmi csalódásom volt hát nem.
Voltam párkapcsolatban,de untam fárasztó volt.
Miért érdekel?
Elmondtad világosan, hogy nem lesz több kalandnál? Ha igen, és ő önként belement, elfogadva a feltételeket, majd ezek után mégis megsértődik, akkor őszintén, tegye.
Írom ezt úgy, hogy nem egészen értem az ilyen "kalandozgatókat", de most könyörgöm, felnőtt ember ha nem tud felfogni valamit, akkor utólag ne reklamáljon.
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy ha "felszedsz" egy csajt, akkor a szex vele egyszeri alkalom, vagy szexkapcsolat? Mert ha utóbbi, akkor azért nagyon sokan hajlamosak mégis belezúgni a partnerbe még úgy is, ha eleinte ők se akarnak többet. Egyszeri alkalom esetén viszont nem értem, hogy mire számítanak...
Valamelyik kell csak egyszer pl. Alkohol hatása miatt.
Valamelyikkel pedig többszöri,de mindig mikor szóba jön én egyértelműen elmondom,hogy csak szex.És nem az ő személyével van a bajom csak nem akarok kapcsolatban élni.
2-es vagyok
A helyedben, ha nem akarnék kapcsolatban élni és másokból érzelmeket kiváltani, akkor messziről elkerülném a szexkapcolatosdit, csak egyéjszakásokra korlátozódnék.
Szexkapcsolatnak nagyon sokszor az a vége, hogy az egyik fél elkezd többet érezni.
A nők kapcsolatot akarnak, illetve házasságot.
Ha te nem akarod ezt, akkor ne akarj tőlük puncit.
Illetve van olyan lány is, aki csak felhőtlen kefélésre vágyik. Osztozzatok meg azon a pár lányon.
A "más" lányokat pedig hagyd békén.
Remélhetőleg le fog szarni mindenki, amikor majd akarnál valami komolyabbat. Te nem párkapcsolatra vagy alkalmatlan, hanem az együttélésre, az életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!