Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 10 év házasság után,azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ogir01 kérdése:

10 év házasság után,azt mondta a feleségem,hogy már nem szeret.Neki ez így már nem jó.Megváltozott.Egyre gyakrabban megy bulizni,nem is jön haza csak hajnalban.Megbeszéltük hogy helyre hozzuk de csak én teszek érte.Jobb lenne feladni és elengedni?

Figyelt kérdés
2022. dec. 12. 09:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
26%
Miért nem kérdezed meg tőle, hogy mit szeretne? Válni? Megjavítani a házasságot?hogy akarja ezt helyrehozni? Van gyereketek?
2022. dec. 13. 18:45
 12/17 anonim válasza:
49%
Az a baj, ha ennyire sokat jár bulizni azért jár mert már nem szeret otthon lenni. Ha valaki boldog otthon nem vágyna el ennyiszer az éjszakába. Mert nem mindegy, hogy néha- néha elmegy, kiengedi a gőzt a barátnőivel vagy ez már folyamatos. Ha sokszor jár nyitott az ismerkedésre. Vagy már meg is ismert valakit. Keresi az izgalmakat… Sajnos ez valóban jelentheti a kapcsolat végét. Ha úgy alakul és elvaltok lehet évek múlva rájön majd, hogy mit veszített, de akkor már késő lesz.
2022. dec. 14. 07:34
 13/17 anonim ***** válasza:
74%

Megmondta hogy már nem megy neki ez és válni akar.

Akkor mi a kérdésed....

Én ugyanezt csinálom.... Azt mondtam a férjemnek hogy vége.... Nem tudok vele lenni. Nem is akarok. Kiábrándultam. Több diplomás ember és nem érti hogy vége.

2022. dec. 14. 22:22
 14/17 anonim ***** válasza:
18%
13 as talán azért, mert még mindig a felesége vagy. Válj el és úgy megérti. Szerintem undorító, hogy bulika pasika,meg minden megy, de elválni elfelejtenek néhányan, mert az anyagi rész az bizony kell. Aztán meg értetlennek nevezed a másikat. Szép.
2022. dec. 14. 22:27
 15/17 anonim ***** válasza:
39%

Nem tehetek arról hogy ő nem akar válni. Meg hogy gyerekkel zsarol,hogy elveszi ha elválok.

Persze hogy csalom,ez a minimum.

Béna. Nem kellett volna lebuknia hogy nője van. De ha már lebukott lehetett volna annyi tisztesség meg gerinc benne hogy akkor beleegyezik a válásba, nem pedig fenyegetőzik, meg ilyeneket ugat hogy soha nem lesz az enyém a gyerekem. Gyakorlatilag egy gyerekkel tart meg engem. Meg a fenyegetőzéseivel.

Igen, az ilyet megcsalom, de nem ám jobbra balra meg bulika.

Ugyanaz az egy férfi van, és marad is.

2022. dec. 14. 22:34
 16/17 anonim ***** válasza:
21%
Ez vicc. Ok nélkül nem vesznek el gyereket az anyától.
2022. dec. 14. 22:39
 17/17 anonim ***** válasza:
36%
Én mindenkinek csak azt adom vissza amit kaptam.
2022. dec. 14. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!