Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10 év házasság után,azt mondta a feleségem,hogy már nem szeret.Neki ez így már nem jó.Megváltozott.Egyre gyakrabban megy bulizni,nem is jön haza csak hajnalban.Megbeszéltük hogy helyre hozzuk de csak én teszek érte.Jobb lenne feladni és elengedni?
Megmondta hogy már nem megy neki ez és válni akar.
Akkor mi a kérdésed....
Én ugyanezt csinálom.... Azt mondtam a férjemnek hogy vége.... Nem tudok vele lenni. Nem is akarok. Kiábrándultam. Több diplomás ember és nem érti hogy vége.
Nem tehetek arról hogy ő nem akar válni. Meg hogy gyerekkel zsarol,hogy elveszi ha elválok.
Persze hogy csalom,ez a minimum.
Béna. Nem kellett volna lebuknia hogy nője van. De ha már lebukott lehetett volna annyi tisztesség meg gerinc benne hogy akkor beleegyezik a válásba, nem pedig fenyegetőzik, meg ilyeneket ugat hogy soha nem lesz az enyém a gyerekem. Gyakorlatilag egy gyerekkel tart meg engem. Meg a fenyegetőzéseivel.
Igen, az ilyet megcsalom, de nem ám jobbra balra meg bulika.
Ugyanaz az egy férfi van, és marad is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!