Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen rossz ember vagyok, hogy a saját családom a férjemet védi váláskor?
Nem csaltam meg, nem szedtem el a pénzét, nem hitelben és gyerekekkel hagytam ott. Egy multinál kaptam munkát és jelentkeztem áthelyezésre. Néha ki kellett mennünk “kiküldetésre” olyankor hetekig nem volt mellettem a férjem és rájöttem, hogy jobban érzem magam, ha nincs ott velem.
Megkaptam a pozíciót és elindítottam a válást. A családom szerint borzalmas ember aki “ilyenért” otthagyja a férjét, az idõsebbek éreztették, hogy ki leszek közösítve, ha ezt meglépem.
Azt mondjàk 29 évesen már “luxus” kilèpni egy jó házasságból.
Nem vagy "féreg", csak nem tanultad meg meghúzni a határaidat. Ki kell osztani a népet, hogy mindenki törődjön a saját magánéletével. Meg kell tanulni beszólni is, ha úgy adódik. És ha ezután nem állnak veled szóba, akkor örülj neki hogy megszabadultál az olyan emberektől akik uralkodni akarnak rajtad. Ha a szüleid csinálják ezt, akkor vissza fogják majd magukat ha megmondod hogy megszakítasz mindenkivel minden kapcsolatot aki beleszól a magánéletedbe.
Fogsz egy pár embert veszíteni, de akinek fontos vagy az majd befogja a száját. Talpraesettnek, karakánnak kell lenni és kiosztani mindenkit, nem kell betojni az okoskodó falusiaktól.
Én ha fizetnének érte, sem élnék falun, pont ezért. Napi szinten osztanám ki a pofázókat, pedig egyébként egy nyugodt, csendes ember vagyok, de azt az egyet nem tűröm hogy a magánéletembe beleszóljanak. Élj úgy ahogy neked jó, vedd be a "lesz@rom tablettát". Felnőtt embernek nehogy már mások parancsolgassanak.
Nekem a legdurvább a 75 éves mamám volt, amikor a 6 éves kapcsolatból (nem házasság) azt mondta, hogy " a mi családunkban ez nem volt divat!". 😅
Én is ugyanezt éreztem, amit te. Sokkal boldogabb, felszabadultabb, nyugodtabb voltam a párom nélkül. Nem volt megcsalás, még csak veszekedés sem.
Utolsó vagyok. Ja és nekem is a szüleim is kiakadtak pesig 50 év körüliek voltak ekkor. Konkrétan én voltam a legsz.rabb ember a világon a szemükben egy darabig.
Nekem is a munkám sokkal fontosabb volt és csak az okozott már örömet
“ Aki nem érti ezt a mentalitást, sosem élt konzervatív, tekintélyelvū közösségben/családban”
Kulcsmondat. Buta propaganda. Lapozzunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!