Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tényleg ilyen rossz ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen rossz ember vagyok, hogy a saját családom a férjemet védi váláskor?

Figyelt kérdés

Nem csaltam meg, nem szedtem el a pénzét, nem hitelben és gyerekekkel hagytam ott. Egy multinál kaptam munkát és jelentkeztem áthelyezésre. Néha ki kellett mennünk “kiküldetésre” olyankor hetekig nem volt mellettem a férjem és rájöttem, hogy jobban érzem magam, ha nincs ott velem.

Megkaptam a pozíciót és elindítottam a válást. A családom szerint borzalmas ember aki “ilyenért” otthagyja a férjét, az idõsebbek éreztették, hogy ki leszek közösítve, ha ezt meglépem.

Azt mondjàk 29 évesen már “luxus” kilèpni egy jó házasságból.

2022. nov. 26. 11:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%
Nincsen veled semmi baj. Ami nem megy, nem kell erőltetni. Mások véleményét meg le kell szarni. Te életed, nem az övék.
2022. nov. 26. 11:51
 12/24 anonim ***** válasza:
82%

Nem vagy "féreg", csak nem tanultad meg meghúzni a határaidat. Ki kell osztani a népet, hogy mindenki törődjön a saját magánéletével. Meg kell tanulni beszólni is, ha úgy adódik. És ha ezután nem állnak veled szóba, akkor örülj neki hogy megszabadultál az olyan emberektől akik uralkodni akarnak rajtad. Ha a szüleid csinálják ezt, akkor vissza fogják majd magukat ha megmondod hogy megszakítasz mindenkivel minden kapcsolatot aki beleszól a magánéletedbe.

Fogsz egy pár embert veszíteni, de akinek fontos vagy az majd befogja a száját. Talpraesettnek, karakánnak kell lenni és kiosztani mindenkit, nem kell betojni az okoskodó falusiaktól.

Én ha fizetnének érte, sem élnék falun, pont ezért. Napi szinten osztanám ki a pofázókat, pedig egyébként egy nyugodt, csendes ember vagyok, de azt az egyet nem tűröm hogy a magánéletembe beleszóljanak. Élj úgy ahogy neked jó, vedd be a "lesz@rom tablettát". Felnőtt embernek nehogy már mások parancsolgassanak.

2022. nov. 26. 12:25
 13/24 anonim ***** válasza:
11%
Tehát ott összejöttél valakivel, inkább ezt mondd meg a férjednek, ne azt, hogy jobban érzed magad, ha nincs melletted. És ha otthagyod a férjed, legyél szíves a gyerekeket ne vedd el tőle!!!!! Az ő gyerekei is nem csak a tiéd. És mivel te léptél ki, őt illetik a gyerekek!!!!!!!!!!!!!!!! És főleg ne vedd el a házat v. lakást a gyerekek, a férjed feje fölül, ne válaszd ketté.
2022. nov. 27. 13:55
 14/24 anonim ***** válasza:
15%
Még annyit: miért mentél hozzá, ha nem voltál szerelmes belé? Az kellett, hogy csinálja meg a gyerekeket? Ha viszont szerelmes voltál, ami elmúlt, tudd meg, hogy minden házasság a végén barátság lesz.
2022. nov. 27. 14:00
 15/24 A kérdező kommentje:
Nincsenek gyerekek ès nem csaltam meg. Arról van szó, hogy a pénz és a munkám fontosabb mint a házasságom
2022. nov. 27. 14:26
 16/24 anonim ***** válasza:
74%

Nekem a legdurvább a 75 éves mamám volt, amikor a 6 éves kapcsolatból (nem házasság) azt mondta, hogy " a mi családunkban ez nem volt divat!". 😅

Én is ugyanezt éreztem, amit te. Sokkal boldogabb, felszabadultabb, nyugodtabb voltam a párom nélkül. Nem volt megcsalás, még csak veszekedés sem.

2022. dec. 1. 22:59
 17/24 anonim ***** válasza:
65%

Utolsó vagyok. Ja és nekem is a szüleim is kiakadtak pesig 50 év körüliek voltak ekkor. Konkrétan én voltam a legsz.rabb ember a világon a szemükben egy darabig.

Nekem is a munkám sokkal fontosabb volt és csak az okozott már örömet

2022. dec. 1. 23:01
 18/24 anonim ***** válasza:
20%

Ez nem életszerű.

Falun sem.

2022. dec. 7. 23:35
 19/24 anonim ***** válasza:
44%

“ Aki nem érti ezt a mentalitást, sosem élt konzervatív, tekintélyelvū közösségben/családban”

Kulcsmondat. Buta propaganda. Lapozzunk.

2022. dec. 7. 23:37
 20/24 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagy féreg, dehogyis! Sőt, jót tettél mindkettőtökkel. Neki is jobb lesz. Lehet olyannal, aki jobban lelkesedik érte, te is élhetsz majd olyannal, akiert lelkesedsz, illetve most a munkádért lelkesedsz. Szabad utat adsz mindkettőtök boldogságához. Nagyon is korrekt vagy, tisztellek érte. EQ.
2022. dec. 8. 02:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!