Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rossz ember vagyok,ez helytele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok,ez helytelen ha a férjemet jobban szeretem mint a családomat? Jobban megsíratna a halála, mint a családom összes tagja?

Figyelt kérdés
2022. aug. 22. 07:52
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Nem.

A családodba születtél, a férjedet viszont te választottad.

Előbbinél sajnos nem garantált a jó kapcsolat, utóbbinál már inkább.

2022. aug. 22. 07:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Más a kötődés jellege. Más egy szerelem egy társ felé és megint megint más egy családi kötődés amiről felnotten az az egészséges ha leválunk és felnőtten onalloan élünk egy társsal.
2022. aug. 22. 08:06
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Én igyanigy vagyok ezzel!
2022. aug. 22. 08:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

Párom 2 hete hunyt el, jobban fáj, mint mamám halála. Ő egy hete, sose volt jó a kapcsolat.

2022. aug. 22. 08:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy rossz ember emiatt. Nekem kissé érzelemmentes a családom, de én azt gondolom, hogy érzékeny vagyok, de nem feléjük és nem mindenben. Ez van. Gyerekkorodban megöleltek a szüleid? Ítélkezés nélkül, valódi segítség mellett el tudtál mondani nekik bármit? Mondták, hogy szeretnek? Nos nekem ezek nem igen voltak meg, én tudom a magyarázatot, te is keresd a gyerekkorodban.
2022. aug. 22. 09:14
 6/10 anonim ***** válasza:
89%

Nem vagy rossz ember, sőt, ez a normális!

Nem az, ahogy sokan gondolják és csinálják, hogy kvázi a házasságuk/kapcsolatuk is a saját szülői családjuknak egyfajta kiterjesztése, meghosszabbítása.

2022. aug. 22. 11:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy rossz ember. Elvégre az alap koncepciója a házasságnak az lenne, hogy megválasztod a társad aki egy életre veled van. Persze ez nem mindig jön össze. A szerelem egyébként erősebb érzés, mint a szeretet amit a családod iránt érzel, ha érzel. Én még nem tudom, mivel nincs gyerekem, de elvileg "őt szeretjük majd a legjobban vagy őket".
2022. aug. 22. 12:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. dec. 9. 01:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Az a normális, ha a házastársadhoz ragaszkodsz a legjobban!

Tudom hogy nagyon sokan nem így éreznek, de sok is a nemnormális házasság!

2022. dec. 9. 01:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Nemmellesleg a Bibliaban írtak is melletted szólbak. Valahogy úgy van, hogy: elhagyja apját és anyját, és férjéhez ragaszkodik... templomi hazasságkötéskor szokták elmondani szóval a Biblia kultúránk egyik alapja, ha abban is ez van, akkor...
2022. dec. 9. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!