Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok,ez helytelen ha a férjemet jobban szeretem mint a családomat? Jobban megsíratna a halála, mint a családom összes tagja?
Figyelt kérdés
2022. aug. 22. 07:52
1/10 anonim válasza:
Nem.
A családodba születtél, a férjedet viszont te választottad.
Előbbinél sajnos nem garantált a jó kapcsolat, utóbbinál már inkább.
2/10 anonim válasza:
Más a kötődés jellege. Más egy szerelem egy társ felé és megint megint más egy családi kötődés amiről felnotten az az egészséges ha leválunk és felnőtten onalloan élünk egy társsal.
4/10 anonim válasza:
Nem!
Párom 2 hete hunyt el, jobban fáj, mint mamám halála. Ő egy hete, sose volt jó a kapcsolat.
5/10 anonim válasza:
Nem vagy rossz ember emiatt. Nekem kissé érzelemmentes a családom, de én azt gondolom, hogy érzékeny vagyok, de nem feléjük és nem mindenben. Ez van. Gyerekkorodban megöleltek a szüleid? Ítélkezés nélkül, valódi segítség mellett el tudtál mondani nekik bármit? Mondták, hogy szeretnek? Nos nekem ezek nem igen voltak meg, én tudom a magyarázatot, te is keresd a gyerekkorodban.
6/10 anonim válasza:
Nem vagy rossz ember, sőt, ez a normális!
Nem az, ahogy sokan gondolják és csinálják, hogy kvázi a házasságuk/kapcsolatuk is a saját szülői családjuknak egyfajta kiterjesztése, meghosszabbítása.
7/10 anonim válasza:
Nem vagy rossz ember. Elvégre az alap koncepciója a házasságnak az lenne, hogy megválasztod a társad aki egy életre veled van. Persze ez nem mindig jön össze. A szerelem egyébként erősebb érzés, mint a szeretet amit a családod iránt érzel, ha érzel. Én még nem tudom, mivel nincs gyerekem, de elvileg "őt szeretjük majd a legjobban vagy őket".
9/10 anonim válasza:
Az a normális, ha a házastársadhoz ragaszkodsz a legjobban!
Tudom hogy nagyon sokan nem így éreznek, de sok is a nemnormális házasság!
10/10 anonim válasza:
Nemmellesleg a Bibliaban írtak is melletted szólbak. Valahogy úgy van, hogy: elhagyja apját és anyját, és férjéhez ragaszkodik... templomi hazasságkötéskor szokták elmondani szóval a Biblia kultúránk egyik alapja, ha abban is ez van, akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!