Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzam föl,hogy a feleségem megcsalt a barátnője testvérével?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk házasok,van 1 öreg házunk.Direkt elmentem útépítésbe dolgozni(amit utálok,de jól fizet),hogy jól keressek,hogy fel tudjuk újítani a házat. Ez napi 12-14 óra munkát jelent,sok szombat is benne van. Nemhogy ő is törné magát anyagilag,inkább a barátnőjével beszélget,meg a bátyjával összejött,úgy,hogy annak a szülei is tudták. Mondjuk bevallotta magától.Én meg 1 érzékeny puhapöcs,nem tudom,hogy mit csináljak.Valahol kicsit kötődök hozzá,de nagyon dühös is vagyok rá. Ha elválunk kb 10milliót és bukok,amit 6 év kőkemény munkával értem el.2022. nov. 20. 20:32
1/6 Endy válasza:
Sajnos ami eltört úgy is marad, ha öszeragasztják is. Minél hamarabb, minél kisebb veszteséggel menj el ebből a kapcsolatból.
2/6 anonim válasza:
Nem buksz,beszélj ügyvéddel,ja és a következő nejed dugd többet...
3/6 anonim válasza:
Ebből is látszik hogy nem minden a pénz... de sokan azt hiszik
4/6 anonim válasza:
Többek között ez az oka, hogy soha az életbe nem fogok megházasodni. Középiskolás matek tanárom a saját házát elvesztette, mert a tróger feleségének ítélte a bíróság a házat. Mondjuk ott voltak kölykök is. Ő meg mehetett albérletbe. Férfiként szívás ez az egész.
5/6 anonim válasza:
Nagyon sajnálom!
Írásod alapján egy jó embernek tűnsz és sajnos hogy így kihasznált a párod.
De ha buksz is, inkább ennyit mint egy egész életet, ami alatt soha nem fogod elfelejteni amit tett veled.
Nagyon megalázó tudom... de ha most ezt megtette, mi lesz később.
27/N
6/6 anonim válasza:
Hát ez ciki.
Próbáld meg lehúzni a csajt, amennyire csak tudod, és tedd lapátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!