Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz összejönni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz összejönni egy olyan sráccal, akinek a testvérével kavartam?

Figyelt kérdés

Korábban kavartam egy sráccal, de nem passzoltunk egymáshoz, ráadásul nem is volt velem őszinte, inkább egy nyuszi volt, ha a "hogyan tovább" -ról beszéltünk.

Nem ismertem meg a családját, az anyját és a bátyját láttam egy képen, és most megismertem az öccsét, akit nem láttam eddig. Sokkal szimpatikusabb, mint a bátyja, jobban is egymásra hangolódtunk, de mégis bennem van az, hogy a testvérének megvoltam, és illene rám a "családban marad" szólás.

Nem tudom mit tehetnék. A testvére elmondása alapján teljesen különbözőek, tehát remélem nem lenne egy sunyi d0g, mint a bátyja, de mi van ha mégis? Beszéltünk már erről, hogy szeretné e így folytatni, azzal a tudattal, hogy kavartam a tesójával. Azt mondta, hogy neki is furcsa a helyzet, nagyon kedvel és érez valami pluszt, amit én is, de ő sem tudja mi legyen.

Esküszöm nagyon gáznak érzem magam. Barátnőim véleményei is megoszlanak, valaki azt mondja ne is menjünk bele, más szerint meg ismerjük meg egymást, ti mit gondoltok erről a helyzetről vagy voltatok e már ilyenben?

2021. aug. 19. 11:56
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
29%
Meglehetősssssen. Aztàn jöhet apuka is, ha jókêpű.
2021. aug. 19. 11:57
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Paromeknal csaladfa: apa Bela, anya Mari, Mari novere Kata (veletlen nevek).

Bela osszejott Kataval, lett egy lanyuk, Moni.

Majd Bela osszejott Marival, az o gyerekuk a parom😄 szerencsere nincs emiatt konfliktus

2021. aug. 19. 12:01
 3/10 anonim ***** válasza:
97%

2-es, tehát a két gyerek egymásnak egyszerre unokatestvére (anyai ágon) és féltestvére (közös az apjuk)????

Huh, ha ebből nincs konfliktus, akkor ritka toleráns család!

Kérdezőnek.

Őszintén szólva én is hezitálnék. Ill. vágjatok bele, aztán, ha nagyon gáz lesz, legföljebb nem jön be. De ha emiatt nem kezdtek kapcsolatba, lehet, hogy egy életen át agyalni fogtok azon, hogy talán működött volna, ha bátrabbak vagytok.

2021. aug. 19. 12:13
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt sztem attól függ az egész, hogy a srác, akivel kavartál, mit szól hozzá, jobban mondva hogy reagál. Mert ahogy ő viselkedett, azon nem drámáznék, hogy "tetszik-e" neki a helyzet... de az kínos, ha utána csinálja a fesztivált az összejöveteleken, lek...z, befeketít a szülei előtt...
2021. aug. 19. 12:55
 5/10 A kérdező kommentje:

Utolsó! Amiket írtál az utolsó mondatodban az azért nem hiszem, hogy megtörténne, ha össze is jönnék a tesóval.

A báty többnyire Németországban dolgozik, 3-4 hetente jön haza 1-2 hétre, szinte nem is találkoznánk, emiatt sem lett több kavarásnál, meg viszonylag békés hangnemben váltunk el, alaptalan lenne a besározás.

Egyelőre beszélgetünk, ha lesz lehetőségünk a héten találkozunk és ezek után döntünk a folytatásról.

2021. aug. 19. 16:27
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
Sok film szól erről, nem gond, ha tisztázzák a felek a dolgot.
2021. aug. 20. 20:39
 7/10 anonim ***** válasza:

”inkább egy nyuszi volt, ha a "hogyan tovább"”

Nem, hanem csak megdugni akart.

Jól látod. Nagyon gáz, hogy megvoltál a tesójának.

2021. szept. 17. 20:03
 8/10 anonim ***** válasza:

”alaptalan lenne a besározás.”

Nem lenen alaptalan.

2021. szept. 17. 20:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Az hármótok között dől el.

Van rá példa a családban. Az öcsém járt egy lánnyal. Nagyon szerettük. Sajnáltuk, hogy vége lett. De a bátyám beleszeretett később. Leültek, megbeszélték. Azóta már a bátyám felesége, 2 gyerek. Az elsőnek én, a másodiknak az öcsém és a felesége a keresztszülője.

Szóval, a sors teremt ilyen helyzeteket. Intelligensen kezelik, vagy sem. Azon múlik.

2021. szept. 17. 22:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Feren József eredetileg Sissi nővérét akarta elvenni. Aztán Sissibe szerelmes lett, és ő lett a császárné és Magyarország Királynéja.

A civil életben is sok példa van erre.

2021. szept. 17. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!