Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből van közös kiút? Lefeküdtem a testvérével.
Egy elég nehéz időszak volt. A párom meg egy ilyen mélypontnál azt mondta, hogy tartsunk szünetet. Mondtam, hogy nekem ez szakítás. Ő mondta, hogy ez nem az, ez szünet.
Úgy voltam vele, majd hív, ő akarta, hogy elköltözzek a házából. 1 hét múlva felhívott. Én sírtam, hogy nekem hiányzik, nekem ez nem jó, ő meg mondta, hogy kell az idő. Ez 1 hét múlva megismétlődött. A 3. Héten is felhívott, de én akkor már olyan csalódott voltam, hogy mondtam, hogy akkor majd én kimondom, hogy szakítottunk.
Egy hónapig aztán alig beszéltünk, tényleg csak a minimum, az is ritkán. Aztán egy este a barátnőméknél ott volt az öccse. Beittunk, haza kísért, nálunk maradt. Megbántam persze, sosem vonzódtam hozzá.
2 hét múlva hívott a párom, hogy igazam volt, menjek vissza hozzá. Visszamentem, és pár nap múlva elmondtam, hogy mi történt a testvérével, nem tudtam magamban tartani.
Azóta rosszabb, mint valaha. Együtt vagyunk. Van hogy semmi baj, szeretjük egymást. Máskor meg előjön, hogy ő ezen csak nem tud túljutni és ilyenkor elmondja, hogy nem tudja elfelejteni, meg amúgy is sokszor ez a kép van a fejében rólam. Arról nem is beszélve, hogy milyen amikor arról az éjszakáról kérdez.
Ez lesz jobb? Ő küldött el engem, magamtól sosem hagytam volna el.
hát ribikém.. nemhiszem h van kiút. nemcsoda, hogy kivan.
nem számít, hogy ki küldött el kit, te és a tesója elárultátok. ilyet nem szabad csinálni soha, semmilyen körülmények között.
Ez a kamu már volt tegnap, kicsit más történettel. Az jobban sikerült ennél...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Nem feküdtem le a fél világgal, egy személlyel csak, ami nyilván hiba volt. Ha nem tud túllépni miért nem mondja azt, hogy vége?
Hibáztam. De erre mondják azt, hogy nem jelentett semmit.
Igazából mindig amikor elgondolkozom, hogy kellene kapcsolat, és komolyan venni egy nőt, feljövök ide, olvasgatok ilyen kérdéseket és rájövök, hogy nagyon jól teszem, hogy az utóbbi időben maximum szexre használom a nőket. Hát kinek van szüksége ilyen cédákra és lelki gyötrelmekre?
Ha kicsit is tiszteled a srácot(amit azért kétlek) szívódj fel és hagyd békén. Még hülye szegény, nem látja, hogy mi a helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!