Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ebből van közös kiút? Lefeküdt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből van közös kiút? Lefeküdtem a testvérével.

Figyelt kérdés

Egy elég nehéz időszak volt. A párom meg egy ilyen mélypontnál azt mondta, hogy tartsunk szünetet. Mondtam, hogy nekem ez szakítás. Ő mondta, hogy ez nem az, ez szünet.

Úgy voltam vele, majd hív, ő akarta, hogy elköltözzek a házából. 1 hét múlva felhívott. Én sírtam, hogy nekem hiányzik, nekem ez nem jó, ő meg mondta, hogy kell az idő. Ez 1 hét múlva megismétlődött. A 3. Héten is felhívott, de én akkor már olyan csalódott voltam, hogy mondtam, hogy akkor majd én kimondom, hogy szakítottunk.

Egy hónapig aztán alig beszéltünk, tényleg csak a minimum, az is ritkán. Aztán egy este a barátnőméknél ott volt az öccse. Beittunk, haza kísért, nálunk maradt. Megbántam persze, sosem vonzódtam hozzá.

2 hét múlva hívott a párom, hogy igazam volt, menjek vissza hozzá. Visszamentem, és pár nap múlva elmondtam, hogy mi történt a testvérével, nem tudtam magamban tartani.

Azóta rosszabb, mint valaha. Együtt vagyunk. Van hogy semmi baj, szeretjük egymást. Máskor meg előjön, hogy ő ezen csak nem tud túljutni és ilyenkor elmondja, hogy nem tudja elfelejteni, meg amúgy is sokszor ez a kép van a fejében rólam. Arról nem is beszélve, hogy milyen amikor arról az éjszakáról kérdez.

Ez lesz jobb? Ő küldött el engem, magamtól sosem hagytam volna el.

2020. szept. 26. 00:15
 1/10 anonim ***** válasza:
46%

hát ribikém.. nemhiszem h van kiút. nemcsoda, hogy kivan.

nem számít, hogy ki küldött el kit, te és a tesója elárultátok. ilyet nem szabad csinálni soha, semmilyen körülmények között.

2020. szept. 26. 00:22
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Van kiút, szakításnak hívják.
2020. szept. 26. 00:23
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Ritkán mondok csúnyákat, de itt egyet tudok érteni a rondán beszélőkkel. Mi a frász történt kedves kérdező? Mindent azért nem lehet. Vagy lefexel valakivel és kussolsz vagy nem fexel le és te vagy az erkölcsi magaslat, de itt mi volt a terv? Vele is, nem vele is, iszogatunk, lefexünk, visszamegyünk, elmondjuk?
2020. szept. 26. 02:55
 4/10 anonim ***** válasza:
43%
Most nem azért de itt nem az öccse a fő hunyó? Ez szünetekkel kínoz, az meg elcsábítja a tesója ex vagy nem ex nőjét semmi lelkifurdalás nélkül. Szép kis család, jobb ha kimaradsz belőle.
2020. szept. 26. 04:17
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez a kamu már volt tegnap, kicsit más történettel. Az jobban sikerült ennél...

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2020. szept. 26. 07:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Neked van lány testvéred, helyes anyukád, lány unokatestvéred? Mert most akkor az ő köre következik.
2020. szept. 26. 09:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak mert valakivel szakít az ember, attól még nem kell a fél világgal össze feküdni...én is túl vagyok már néhány szakításon, de sose ezért nem mentem bele szexbe mással...arról nem is beszélve, hogyha olyan hamar szexelsz, azt jelenti, hogy neked nem is volt fontos a partnered, ha ilyen hamar túlléptél rajta.
2020. szept. 26. 10:23
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem feküdtem le a fél világgal, egy személlyel csak, ami nyilván hiba volt. Ha nem tud túllépni miért nem mondja azt, hogy vége?

Hibáztam. De erre mondják azt, hogy nem jelentett semmit.

2020. szept. 26. 21:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Igazából mindig amikor elgondolkozom, hogy kellene kapcsolat, és komolyan venni egy nőt, feljövök ide, olvasgatok ilyen kérdéseket és rájövök, hogy nagyon jól teszem, hogy az utóbbi időben maximum szexre használom a nőket. Hát kinek van szüksége ilyen cédákra és lelki gyötrelmekre?

Ha kicsit is tiszteled a srácot(amit azért kétlek) szívódj fel és hagyd békén. Még hülye szegény, nem látja, hogy mi a helyes.

2020. szept. 27. 00:04
 10/10 anonim ***** válasza:
A fél világot nem szó szerint kell érteni...arra céloztam, hogy nem adnám oda magam egy szakítás miatt csaknúgy akárkinek. Plusz mint mondtam, ezzel azt mutatod felé, hogy ő nem volt olyan fontos... szerintem szakítsatok, nincs értelme ezt a kapcsolatot folytatni. Az újramelegített étel nem olyan finom már.
2020. szept. 27. 05:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!