Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy baj van amiből nincs kiút?
Akkora pofonokat kaptam a szerelemben hogy képtelen vagyok az ismerkedésre. Képtelen vagyok vonzódni a nőkhöz már. Senki sem tetszik és senki sem érdekel. Abszolút nem keresem velük a kontaktot. Nagyon vágyom arra hogy legyen valakim de közben ez a helyzet. Senki iránt sem tudok semmit érezni. Nagyon elszakadt bennem valami. Taszít minden nő. Hogy lehet ezt kezelni? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Akárhogy próbálom egyszerűen senki de senki nem tud megérinteni. Még csak azt sem érzem hogy na ez de szép csaj. Senki sem jön be.
ALAP, hogy nem kell/nem szabad szerelmesnek lenni!
Szeretheted a nőt, mint a kocsid, vagy a macskád, vagy a rakott krumplit, de szerelemmel SOHA!!!
Engem a legutóbbi párom rommá csalt és nemi beteg lettem tőle, a szövődmények miatt meddő is lehetek. Most mégis benne vagyok egy másik kapcsolatban, amiben még csak hasonló problémák sincsenek. 🤷
NEM mindenki egyforma, ha annyira gyűlölni akarsz valakit akkor gyűlöld azt (ezek szerint most egy nőről beszélünk?) aki kikészített, de majd ez is el fog múlni idővel. Most szinte természetes ha vannak ilyen gondolataid, de ne merülj el ennyire az önsajnálatban, inkább fejleszd magad. Ha évekig együtt voltatok akkor természetes hogy meg kell gyászolnod ezt a kapcsolatot, de hiába mondod mennyire szeretnél te se fogsz egyedül meghalni, megnyugtatlak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!