Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon nagy baj van amiből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagy baj van amiből nincs kiút?

Figyelt kérdés

Akkora pofonokat kaptam a szerelemben hogy képtelen vagyok az ismerkedésre. Képtelen vagyok vonzódni a nőkhöz már. Senki sem tetszik és senki sem érdekel. Abszolút nem keresem velük a kontaktot. Nagyon vágyom arra hogy legyen valakim de közben ez a helyzet. Senki iránt sem tudok semmit érezni. Nagyon elszakadt bennem valami. Taszít minden nő. Hogy lehet ezt kezelni? Volt már valaki ilyen helyzetben?

Akárhogy próbálom egyszerűen senki de senki nem tud megérinteni. Még csak azt sem érzem hogy na ez de szép csaj. Senki sem jön be.

2020. máj. 23. 18:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pihentesd és koncentrálj az életed más területeire, legyél önmagadnak értékes, ne csak ezzel a feltétellel. Egyébként talán anyádhoz kötődtél ilyen ún. ambivanlensen, hogy gyűlölted és vágytál rá egyszerre (olvass utána, ha érdekel).
2020. máj. 23. 18:45
 2/10 anonim ***** válasza:
26%

ALAP, hogy nem kell/nem szabad szerelmesnek lenni!

Szeretheted a nőt, mint a kocsid, vagy a macskád, vagy a rakott krumplit, de szerelemmel SOHA!!!

2020. máj. 23. 19:06
 3/10 A kérdező kommentje:
2# sajnos nagyon igazad van... Én konkrétan egy nő miatt kerültem ebbe a helyzetbe... A létező legigazabb szerelemmel szerettem ő viszont eldobott mint egy rongyot. Hosszú hónapok óta tart ez és sosem fog változni. Ebben a témában ő volt az utolsó csepp a pohárban
2020. máj. 23. 19:19
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Én is voltam ilyen helyzetben. Ezen csak az idő segít. Viszont azt mondhatom, hogy ezek után nem fogsz már olyan tiszta szerelmet érezni. Ez valahol jó is, mert megóv a túlzott naivitástól, rózsaszín ködtől, így nem fognak tudni kihasználni. Másfelől viszont lehet lesz benned egy hiányérzet, amit el kell fogadnod.
2020. máj. 23. 19:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért MINDEN NŐ? Miért nem csak azok akik azt tették amit?
2020. máj. 23. 19:47
 6/10 A kérdező kommentje:
5# ezt nem lehet elmondani, ezt érezni kell... Egy ekkora csalódás hidd el hogy tönkre tud úgy tenni hogy már rá sem birsz nézni egy nőre sem. Talán így tudok arra választ adni hogy miért minden nőre...
2020. máj. 23. 20:00
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
És mi ez a csalódás? Nem ment el a randira vagy mi?
2020. máj. 23. 20:32
 8/10 anonim ***** válasza:
70%
Hány napot voltál kapcsolatban azzal a nővel?
2020. máj. 23. 21:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Kicsit azt érzem hogy pitiánernek néztek utolsó kettő... Évekig voltam vele...
2020. máj. 23. 22:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Engem a legutóbbi párom rommá csalt és nemi beteg lettem tőle, a szövődmények miatt meddő is lehetek. Most mégis benne vagyok egy másik kapcsolatban, amiben még csak hasonló problémák sincsenek. 🤷

NEM mindenki egyforma, ha annyira gyűlölni akarsz valakit akkor gyűlöld azt (ezek szerint most egy nőről beszélünk?) aki kikészített, de majd ez is el fog múlni idővel. Most szinte természetes ha vannak ilyen gondolataid, de ne merülj el ennyire az önsajnálatban, inkább fejleszd magad. Ha évekig együtt voltatok akkor természetes hogy meg kell gyászolnod ezt a kapcsolatot, de hiába mondod mennyire szeretnél te se fogsz egyedül meghalni, megnyugtatlak.

2020. máj. 24. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!