Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válni, ha szegény leszek utána?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válni, ha szegény leszek utána?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy elrontottam, ne szedjétek le rólam a keresztvizet. 12 éve vettem el a feleségemet, teljesen összefort az egész életünk. Szakmámban soha nem dolgoztam, 4 évig külföldön voltam takarító, benzinkutas, stb. Aztán hazaérkezve megismertem a feleségemet és az ö apja cégénél kezdtem el dolgozni. Pár év után gyakorlatilag a helyettese lettem, ö nyugdíjba ment. A cégnek is tulajdonosa vagyok. Nem realizáltam, de teljesen az ö családjuktól függtem. A megrendelöink 99%-a az apósom ismerettségi köre, miatta jönnek hozzánk. Hiába nem dolgozik már, a neve miatt ö szerzi tulajdonképpen az ügyfeleket.

A feleségemmel nagyon megromlott a kapcsolat, meggyülölt engem az évek alatt, kiszeretett belölem. Sokszor próbáltam javítani mindenen, de bevallása szerint nem tetszem már neki, nem szeret engem. Az utóbbi idöben már tárgyakkal is dobál, stb. Ma pl. a lekvárt dobta nekem, mert rossz helyre tettem vissza a szekrénybe. Tarthatatlan állapot. Válni akarok. Jelenleg mindenünk megvan. Válás esetén a cég minden megrendelöjét elveszítjük. A gépeket az após másik cégétöl béreljük, ezeket visszavenné. Ez 1000%. A megtakarításokat feleznénk gondolom, a házat is. Az egy lakásra lesz pont elég. Azon kívül nem sok minden maradna. Minden amit eddig megszoktam, annak annyi lenne. Saját céget nem tudok csinálni, mert a megrendelök nem jönnének hozzám, kicsi a szakma, após nagy név. Vissza kéne mennem a saját szakmámba kezdönek, 34 évesen. Félek az ismeretlentöl. A barátaink mind a feleségem által barátaink. Váláskor valószínüleg barátaim se maradnának. Most is a viták óra kerülnek engem a srácok, a feleségeik biztos rájuk parancsolt.

Mit kéne tennem? Váljak és irány az ismeretlen, kezdek újra mindent?

2022. nov. 14. 14:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Apos megertene gondolom... ha jol viszed a ceget neki az fontosabb! Az uzletben nincs erzelem!
2022. nov. 14. 17:04
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
34 eves vagy konyorgom, nem 84. Hova temeted magad? Ha most kilepsz, lehet meg 50 boldog eved, de ha nem, boldogtalanul fogsz meghalni 10 even belul, ha egyszer a fejedet talalja el az uveggel az asszony.
2022. nov. 14. 17:11
 13/17 anonim ***** válasza:
43%

Amúgy a #10-es nem írja rosszul.

Vagy keress szeretőt es tűrj ameddig bírod

2022. nov. 14. 22:45
 14/17 anonim ***** válasza:
83%
Itt nincs min gondolkodni. 34 évesen fogsz új életet kezdeni a0-ról. Ha nem válsz, csak az időt húzod és az újrakezdést kitolod 40 éves korodig is akár. Ahol úgy bepöccennek rád, hogy dobálnak, az már nem kapcsolat.
2022. nov. 15. 07:31
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült döntened?
2022. nov. 17. 22:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak 34 éves Vagy!!!
2022. nov. 18. 05:45
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért az is jó kérdés, miért gyűlölt meg az évek alatt. Én sok kapcsolatban azt látom, hogy nem figyelnek a másikra, az mit szeretne, csak azt adják, amit ők szeretnének, aztán megy a hangoztatás, hogy pedig "én mindent megtettem". És persze, ebbe a "mindenbe" akár 300%-ot is bele lehet rakni meg belerokkanni. Majd kezdenek egy új kapcsolatot és ugyanabba futnak bele - ha nem tanulták meg, hogy mi volt az ő részük belőle, hogy az előző nem működött. Mert mindig kettőn áll, akkor is, ha az arány persze nem mindig fele-fele.

Szóval 34 évesen simán lehet újra építeni az életed akár 0-ról, ha munkaképes vagy, hisz vannak, akik 50-60 évesen is megteszik, sőt ha lakhatásod van, akkor még csak nem is nulláról. Csak a soraidból azt érzem, hogy te kb. akkor váltanál, ha találnál egy másik olyan nőt, aki újra "megvesz" és megmondja, mit csinálj, mert annyira nem bízol saját magadban.

2022. nov. 18. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!