Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válni, ha szegény leszek utána?
Tudom, hogy elrontottam, ne szedjétek le rólam a keresztvizet. 12 éve vettem el a feleségemet, teljesen összefort az egész életünk. Szakmámban soha nem dolgoztam, 4 évig külföldön voltam takarító, benzinkutas, stb. Aztán hazaérkezve megismertem a feleségemet és az ö apja cégénél kezdtem el dolgozni. Pár év után gyakorlatilag a helyettese lettem, ö nyugdíjba ment. A cégnek is tulajdonosa vagyok. Nem realizáltam, de teljesen az ö családjuktól függtem. A megrendelöink 99%-a az apósom ismerettségi köre, miatta jönnek hozzánk. Hiába nem dolgozik már, a neve miatt ö szerzi tulajdonképpen az ügyfeleket.
A feleségemmel nagyon megromlott a kapcsolat, meggyülölt engem az évek alatt, kiszeretett belölem. Sokszor próbáltam javítani mindenen, de bevallása szerint nem tetszem már neki, nem szeret engem. Az utóbbi idöben már tárgyakkal is dobál, stb. Ma pl. a lekvárt dobta nekem, mert rossz helyre tettem vissza a szekrénybe. Tarthatatlan állapot. Válni akarok. Jelenleg mindenünk megvan. Válás esetén a cég minden megrendelöjét elveszítjük. A gépeket az após másik cégétöl béreljük, ezeket visszavenné. Ez 1000%. A megtakarításokat feleznénk gondolom, a házat is. Az egy lakásra lesz pont elég. Azon kívül nem sok minden maradna. Minden amit eddig megszoktam, annak annyi lenne. Saját céget nem tudok csinálni, mert a megrendelök nem jönnének hozzám, kicsi a szakma, após nagy név. Vissza kéne mennem a saját szakmámba kezdönek, 34 évesen. Félek az ismeretlentöl. A barátaink mind a feleségem által barátaink. Váláskor valószínüleg barátaim se maradnának. Most is a viták óra kerülnek engem a srácok, a feleségeik biztos rájuk parancsolt.
Mit kéne tennem? Váljak és irány az ismeretlen, kezdek újra mindent?
Mert szerinted van más választásod, mint elválni? Még mielőtt eltalál az őrült feleséged a lekváros üveggel.
Örülj neki, hogy osztozkodás után nem hiteled marad, hanem tudsz venni egy lakást és új életet kezdeni. 34 éves vagy, még nagyon fiatal. Hogy minden baráti-anyagi egyéb jól megszokott körülmény úgy maradjon ahogy eddig volt, az nyilván nem lesz, ezt nem várhatod. Jó, hogy gyerekeid nincsenek - vagy vannak? - na az lenne durvább változás, hogy pl majd nem látnád őket minden nap, nem az, hogy a közös barátok a feleségedhez pártolnak.
Más úgy megy neki a válásnak, hogy anyagilag kb kilátástalan és van 3 gyereke, de nincs más választása.
Neked van. Vagy tűrsz tovább és még 40 évet elhajolsz a lekvár elől vagy tököt növesztesz és beadod a keresetet. Fiatal ember vagy.
1.
Azért nem kell hülyíteni sem a kérdezőt. Szép dolog az optimizmus, de legyünk reálisak.
"A cégnek is tulajdonosa vagyok. "
EZ mit jelent? Kétlem, hogy após annyira hülye, hogy az egész céget neked adta és nem a lányának.
"Ma pl. a lekvárt dobta nekem, mert rossz helyre tettem vissza a szekrénybe"
Meg kell varni, amig az apospajti megmukorodik, addig meg spejzolni, sikkasztgatni a lovettat.... Aztan ugyis annyi lesz a cegnek, ugyhogy mar csak fogni kell a penzt, es elmotorozni Vlagyivosztokba....
38F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!