Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan anyuka, aki most vàlik és egyedül marad egy 3 éven aluli kisgyermekkel?
Szia! Én éppen válok. 2 gyermek van. Nagyon nehéz! De erősnek kell lenni! Bízni és tervezni az új életet ami lehet most távolinak tűnik de engem ez motivál és éltet!
Na és persze a gyermekeim! Kitartást kívánok
Nem egyet ismerek nem is egy gyerekkel
Max 2 honap es van más pasijuk es komoly kapcsolat.
Az a szerencséjük hogy valahonnan van szabadidejuk erre.
Nekem kb 3 hónapja borított a férjem, hogy nem boldog már. A fiúnk pár nap múlva tölti a 3-at.
Nagyon nehéz. Próbalok a gyerek miatt erős maradni, de néha azt érzem, hogy belehalok.
A férjemnek pár héten belül lett egy új párja, aki valószínűleg már a házasságunk alatt is meg volt gondolom..., mivel, ahogy összejöttek, közölte, hogy összeköltözik vele.
A héten költözik el tőlünk... próbálok csak a gyerekre gondolni, es miatta minden reggel felkelni, és csinálni a dolgom. Remélem idővel könnyebb lesz.
Mindenkinek kitartás, aki hasonló helyzetben van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!