Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban egyre többen hunynak szemet sok évnyi megcsalás felett és egyre kevesebb lesz a válás a gyerekek és a hitelek miatt?
Figyelt kérdés
2022. okt. 29. 23:10
2/26 anonim válasza:
Általános iskolai énektanárnőmet 20+ éve prostikkal csalja a férje. Nem tudom, tud-e róla, bulizós vállakozó, ezért este nincs otthon... mit gondolhat az asszony otthon?
Két lányuk született, némileg bosszú, hogy hát na ugye, így jár az, aki csalja a feleségét, nem lesz kire átadni a vállakozást, mert nem született fia.
3/26 anonim válasza:
Elképzelhető, de régebben is voltak hasonló kedvezmények... ezt jobb tudni.
4/26 anonim válasza:
A statisztikák nem ezt mutatják.
5/26 A kérdező kommentje:
Miféle statisztikák? Hol láttad ezt?
2022. okt. 30. 00:07
6/26 anonim válasza:
A válási statisztikára gondol, gondolom.
7/26 anonim válasza:
Biztos van olyan, aki nem tudna egyedul megoldani es ezert nem val el, de gyanitom az a hazassag mar nem a szeretetrol szol. Csak az egymas mellett elesrol es semmi intimitas.
8/26 anonim válasza:
Azt látom a környezetemben, hogy sokan azért is szemet hunynak, mert már nem akarnak mást keresni. Volt randizós időszakuk és sorozatosan gáz embereket fogtak ki, szóval most beérik, akivel azért nagyjából elvannak.
9/26 anonim válasza:
Nálunk sincs se szex, se intimitás. Én most fogok elkezdeni prostizni, de erről szóltam előre.
Menjek, ez volt a válasz. Mi nem válunk el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!