Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/18 anonim válasza:
Inkább más lett. Főleg a gyerekek miatti felelősség volt ijesztő. Hogy mi lesz, ha kirúgnak, vagy ha beteg leszek. A másik meg a magány persze. De aztán hozzáerősödtem, meg új párom is lett. Hál'Istennek jóban vagyok a szüleimmel, meg volt pár lelki szemetesláda szerepet vállaló barátom, akik átsegítettek. Ami bántott nagyon, hogy nem így képzeltem az életem, kudarc is volt, az énképemmel sem volt valahogy azonos, valahol elvesztettem a hitemet, rosszabbnak láttam a világot. Persze mai fejjel inkább reálisabban, meg sokat tanultam is belőle. De nagy törés volt, még a személyiségemet is sokban befolyásolta, mintha ezer évet öregedtem volna.
2/18 anonim válasza:
Jobb lett. Rengeteg szabadidő, nulla számonkérés.
3/18 A kérdező kommentje:
A kérdés ugyan nem ez volt, de köszi :)
2022. okt. 28. 14:49
4/18 anonim válasza:
Negatívan lett rosszabb:) Az már jobb. De szerintem mindenki ezért válik, nem azért, hogy rosszul érezze magát.
5/18 A kérdező kommentje:
4-es
Válaszút előtt állok, érdekelnek előnyök és hátrányok is.
2022. okt. 28. 14:55
6/18 anonim válasza:
Akkor ne válj! Amíg tűrhető a helyzet, addig az a jobb.
7/18 anonim válasza:
Nekem inkább jobb lett. Megkönnyebbülés volt megszabadulni egy hűtlen, minden pinába mártogató fszkalaptól.
8/18 anonim válasza:
Azota a többi pasi még az exemmel sem ér fel.
Csak rosszabbakat találok nála ia 8 éve.
10/18 anonim válasza:
Mint aki az elvaltak bolygolyara szamuzetett. Valoban igaz, megvaltozik az ember kivul belul es nem ugyanolyannak latja a vilagot. Hianyzik egy ido utan a csalad erzese.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!