Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1éves fiunk van,eszik,de szoptatom.Válni akar a férjem,mert utál a családommal együtt.Azt mondta,utolsó ft-jával is de elveszi/pereli a gyereket tőlem.Megteheti?Családban szeretném/szerettem volna nevelni a kisfiam.. :Sírógörcsöm van..
Tudom,hogy bennem is sok hiba,sosem mondtam,h tökéletes vagyok..
Az is biztos,mivel idegen városban,itt vagyok egyedül a 4fal közt,nevelem a kicsit,viszem a háztartást ahogy bírom mellette,(vásárlás,posta,hiv.ügyek..)kutya nem szól hozzám..biztos,hogy szülés utáni depresszióm van sztem.. :(
Szóval én se vok topon..leadtam 20kg-t,kb..szoptatás,plusz ezaz ideg h elvagyunk aztan hetente kiabálás,válni akarás..stb..s ez újra és újra..
#14 13 vagyok.
Örülök hogy te nem tudod elkepzelni. Ez azt jelenti hogy eddig nem volt komolyabb rossz tapasztalatod az emberekkel.
Az én szüleim úgy jöttek össze hogy anyám kamasz volt, apám kicsit idősebb. 8 évvel később tehát nem egyik napról a másikra jöttem én. Mivel anyám még fiatal volt nem nagyon volt egzisztenciaja, de hát jó pár éve együtt voltak, nem gondolta hogy baj lesz.
Megszult engem és onnantól kezdve apám 180 fokos fordulatot vett mert nyeregben érezte magát, ott a gyerek, most már úgyse hagysz el. És kifordult magából, kikeszitette anyámat úgy hogy az idegosszeroppanas szélére kerüljön.
Hogy hibás volt e anyám? Valamilyen szinten biztosan, hiszen rabizta magát és a gyerekét egy harmadik félre. De ha a neten kért volna segítséget és valaki ennyit írt volna neki hogy "te hibád, megerdemled" hát biztos hogy legszivesebben szajbavernem az illetőt.
Na ezért nem itelkezunk és vadaskodunk egyből.
Ezzel csak neked akar fájdalmat okozni.
Kérdezz rá, hogy ha ott lesz a gyerek, hogy oldja meg a munkát? Nyilván sehogy. Mit gondol, miből fognak megélni?
Sejtelme sincs, mivel jár egy ekkora gyerek. Gondolom, egy fél napot nem voltak még kettesben.
De most mi a baja veled? Csak az, hogy anyukád sokat van ott?
És hagytad már a gyerekkel kettesben?
Ha ritkán elugrok boltba s kivételesen nem viszem a kicsit,otthagyom vele..ált.mikor már megyek vissza,hív h mikor érek haza mert sír..
Ált.mindenhova viszem magammal a babát mert ő 4műszakozik vagy alszik vagy dolgozik vagy edzeni vagy horgászni..
Ja Anyu max havi 1x jön..sztem az nem sok..
Hogy hogy oldja meg..arra gondoltam,h ő melózna,s már lehet megvan a kiszemelt utódom..s majd ő (szoptatás helyett)tápszeren kaján neveli..engem meg kigolyóznak..
25
Hát, milyen szerencse, hogy az utódodnak nincs semmi köze a gyerekedhez!
Ha édesanyádhoz el tudsz koltozni, ezer %, hogy neked itélik
Utódod? Verd ki a fejedből. Egy pasi oldalkocsival, ugyanolyan kelendő, mint nő oldalkocsival...
Nyugodtan le lehet pontozni, meg hiu ábrándokat kergetni. Aki valóban elvált, és gyerekkel van, tudja milyen nehéz egy űj kapcsolatot kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!