Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 1éves fiunk van,eszik,de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1éves fiunk van,eszik,de szoptatom.Válni akar a férjem,mert utál a családommal együtt.Azt mondta,utolsó ft-jával is de elveszi/pereli a gyereket tőlem.Megteheti?Családban szeretném/szerettem volna nevelni a kisfiam.. :Sírógörcsöm van..

Figyelt kérdés

2022. okt. 24. 07:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
9%

#12es kedves 1bites válaszoló. Szerinted anyuka nem őt választotta és tőle akart gyereket szűk 2 évvel ezelőtt?

Na miről is beszélünk?

Arról hogy ismeretlenül és meggondolatlanul összeállt egy ilyen idiótával,lett egy gyerek és most viseli a következményeit.

Ne fröcsögj. Gondolkozz. Tudom nehéz de próbáld meg.

2022. okt. 24. 10:17
 12/29 anonim ***** válasza:
79%

#13 kedves 13as egybites válaszoló. Nem az előzőek vagyok, csak olvastam az adók kapokat.

Drága, lehet hogy van igazság abban amit mondasz.

Ha én pofán vaglak te meg felindulasodban agyonütsz, valahol tehetek én is róla. De attól még te vagy a rosszabb.

Érted? Ha egy áldozat hibás is, az nem menti fel az agresszor felet soha.

2022. okt. 24. 10:48
 13/29 anonim ***** válasza:
38%

#14 Kedves.... értem amit mondasz, viszont itt az van, hogy csak AZ EGYIK FÉL állításait olvashattuk. Az éremnek meg mindig két oldala van. Tudod erős a gyanúm, hogy ez a "házasság" is valami pár hónapos történtet követett, amikor akarattal vagy akaratlanul becsúszott a gyerek. Kvázi tök ismeretlen emberre bízta a saját és a gyereke életét. És nem jött be. Mivel kiderült, hogy a pasi egy nárcisztikus agresszív szemétláda. Okés, értjük.

De ez volt az egyik fél álláspontja. A pasiért is meg kéne kérdezni, mert nehezen akarom elhinni, hogy valaki csak azért akar válni meg perelni meg köcsögösködni mert a feleségének csomó van a mellében. Értem!?

Ezek a dolgok mindig többrétegűek. Ha tetszik ha nem. Itt csak annyi az infó, hogy lehessen egyet fröcsögni és szemétládázni.

Amúgy a hasonlatod jó volt. Igen, ok-okozati összefüggés van.

De azt NEM TUDJUK ki a rosszabb ebből a zavaros katyvaszból.

2022. okt. 24. 10:53
 14/29 A kérdező kommentje:

8éve együtt élünk..szóval nem tegnap jöttünk össze és becsúszott a gyerek..2éve házasok..néha voltak kisebb viták mint mindenütt..de a gyerek óta megváltozott..

Azt hajtja,h elakarja Anyam venni a gyereket,h ő nevelje..stb..senki se akarja elvenni..mindkét család am igy 150kmre lakik tőlünk..kb 1-2havonta megyünk haza vagy jönnek..

Bele van fáradva a munkába..de mondtam h váltson..de a fizo jo,marad..fáradt..feszkós a meló..én itthon kicsi mellett,mosok,főzök,vásárlok,tüzelek éjjel nappal a baba miatt..

Én szeretem és nem akarom elveszteni a családom..de min.hetente 1-2x kiakad bármin ami nem úgy történik..stb..s bomba robban..szid engem,családom..válni akar,elakarja venni a gyereket magának..stb. egész este sírtam,közben szoptattam néztem a kisfiam..és sajnálom..mert nem akarom h lelki beteg legyen.. :'(

2022. okt. 24. 11:08
 15/29 anonim ***** válasza:
33%

Hát akkor ne sírj ilyen baromságon, mert nem tudja elvenni a gyereket, hiába puffog nagy szavakkal mérgében, hogy fájjon neked. Szerintem egyikőtök se nézet utána, mivel jár egy válás, csak vagdalkoztok.

Gondolom, nincs szex, stresszes a munkája, irigykedik rád, te meg állandóan egyedül vagy és anyáddal már intimebb a kapcsolatod, mint vele. Bújjatok össze, beszéljétek meg. Ha csak árkokat ástok, akkor nem lesz apja a gyerekednek, te meg költözhetsz tényleg anyádékhoz, mert gondolom a fél ház ára kevés lesz egy újra (mínusz a fél hitel).

2022. okt. 24. 11:38
 16/29 anonim ***** válasza:
27%

Nem lehet, hogy anyud túl tolta a segítséget, és féltékeny? 8évig megvoltatok. Nem hinném, hogy egy gyerek miatt most hirtelen, ekkorát fordult volna a dolog. Lehet a gyerekre féltékeny, mert most osztozni kell rajtad,kevesebb idő marad rá. De az is lehet, hogy csak egyszerűen bepánikolt az apaságtól, mert hirtelen jött. Próbáljátok mindenképp megbeszélni!

A válás senkinek nem jó. Se neked, se a gyereknek, se neki. Te meg fogsz szakadni a gyereknevelés és a munka közbe. A gyerek apa nélkül nől fel. Elvált szül{k gyerekei mind lelki nyomorékok sajnos. Apának se jó, hogy csak látogató a gyerek életébe.

Beszéljétek meg, és változtassatok!

Üdv:elvált szülők gyereke, és elvált apuka.

2022. okt. 24. 11:42
 17/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat.. :(
2022. okt. 24. 12:03
 18/29 A kérdező kommentje:
Annyira elvagyok keseredve...tudom,hogy önző dög vagyok..de nem tudok a fiam nélkül élni..ha elrabolná,vagy lefizetné vhogy a bíróságot,s elvenné tőlem..bele sem merek gondolni..már az öngyilkosságon agyalok..elköszönök sa fiamtól,bocsánatot kérek,anyutól telen..s elhajtok a kocsimmal és frontális... (23éve vezetek balesetmentesen az országban,nem mint helyi hülye városban..így most sem másik autónak mennék csak fának..úgy nem sérül meg más..)
2022. okt. 24. 12:08
 19/29 A kérdező kommentje:

Én nem vagdalózok csak hallgatom,ahogy kiabál(baba előtt velem)

Nem néztem utána,mert ő akar válni,nem én..

Sex heti 1v több..sajnos rossz alvó a kicsi..fent van..igy többször emiatt nem tudunk..naponta tel,meg 1videochat h lássa az unokájat(ugyanez neki is az apjával)

2022. okt. 24. 12:14
 20/29 A kérdező kommentje:
Elirtam..bocs..Naponta tel,videochat anyuval..neki többszöri tel apjaval..
2022. okt. 24. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!