Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy és fél év házasság után,5h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy és fél év házasság után,5honapos babával rajtakaptam a férjemet, hogy csajozzik a netten. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
idegeneken kívul egy kozos ismerossel is, a dumájuk tartalma nagyon kemény volt számomra, tervek arrol hogyan tolthetnének egyutt egy éjszakát vagy akár egy hétvégét is, ezen kívul még som minden ami nagyon fáj. Nagy cirkuszt csaptam, bocsánatért konyorgott, még egy eséjt kért, hogy soha tobbé nem torténik meg, hogy nem akar minket elveszíteni stb., rá eskudott a kisfiunkra, hogy soha nem fekudt le senkivel. De hogyan higgyek ezek után neki?
2010. szept. 27. 10:22
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
elengedem én, szeretném, ha boldog lenne, de sajna túllépni még nem tudok rajta :S :(
2010. okt. 1. 19:26
 42/42 anonim ***** válasza:
100%

Írta a kérdező, hogy a kisbaba születése ellenére nem hanyagolja el magát, plusz háziasszonyként is igyekszik helytállni, a szexben is megad mindent a férjének.

Az a pasi, aki ezek ellenére is megcsalja a feleségét, tekerje meg a micsodáját és tőből tépje ki. Az a probléma, hogy a férfiak 90%-a ilyen. És akkor jönnek a nagyokosok a "vadászösztön"- dumával, ami elég szánalmas. Ha egy férfi elvesz egy nőt, örök hűséget fogad neki az esküvőn. És ha ezt akkor meg merte lépni, akkor tartsa is magát ehhez- még akkor is, ha a Párja nemrég adott életet szerelmük gyümölcsének, és az alakja még nem a régi, akkor is.

26L

2010. okt. 5. 13:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!