Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy és fél év házasság után,5honapos babával rajtakaptam a férjemet, hogy csajozzik a netten. Mit tegyek?
Örüök hogy megbocsájtottál. A gyermekeid érdekében is. Csak hogy bíztassalak. Egyszer (több éve) és is kikacsintottam a kapcsolatomból (nem csaltam meg, csak alakult). Kiderült (elmondtam) a Párom előtt, de rájöttem, hogy Őt szeretem, amolyan "jó dolgomban" volt ez. Megbocsájtott. Azóta eltelt 5 év, a felesége vagyok, 8 hós a kislányunk. SOHA meg sem fordult a fejemben a félrelépés, egy életre megtanultam megbecsülni Őt.
Remélem Nálatok is helyrejön minden. De ha már megbocsájtottál, akkor ne emlegesd ezt a szitut neki.
Ja, és legközelebb (kívánom ne legyen) dobd ki. És ezt tudja, higyje is.
Utolsó, te hogy jöttél rá, hogy a párodat szereted még mindig? 10:42-es vagyok
Kérdező gratulálok a döntésedhez, próbáljatok kikapcsolódni és romantikázni kicsit a gyerekek nélkül ;)
pont ezt tudják kihasználni a férfiak.
Kívánom a legjobbakat, hogy ezúttal korrekt legyen veled
20:08as vagyok. Remélem még elolvasod 10.32es.
Nem tudom. 1 hónapig volt ez a huzavona. Külön voltunk, de beszéltünk, szinte minden nap. Majd egyszercsak bejelentette, hogy hát nála is alakul valami valaki mással (ott sem történt semmi). És féltékeny lettem. Elképzeltem azzal a valaki mással, hogy mostantól őt öleli/csókolja, és ez fájt. És ezért csakis én vagyok a hibás. Saját magamnak okoztam ezt a fájdalmat, és hlye vagyok, mert őt szeretem, az a másik meg le van tojva. És akkor már nekem kellett szinte könyörögnöm, hogy kibéküljünk (előtte kb 3 hétig ő kérlelt, de hajthatatlan voltam). Visszakaptam. A többit már tudod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!