Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egy és fél év házasság után,5h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy és fél év házasság után,5honapos babával rajtakaptam a férjemet, hogy csajozzik a netten. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
idegeneken kívul egy kozos ismerossel is, a dumájuk tartalma nagyon kemény volt számomra, tervek arrol hogyan tolthetnének egyutt egy éjszakát vagy akár egy hétvégét is, ezen kívul még som minden ami nagyon fáj. Nagy cirkuszt csaptam, bocsánatért konyorgott, még egy eséjt kért, hogy soha tobbé nem torténik meg, hogy nem akar minket elveszíteni stb., rá eskudott a kisfiunkra, hogy soha nem fekudt le senkivel. De hogyan higgyek ezek után neki?
2010. szept. 27. 10:22
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
90%
Örülök, hogy a békülés mellett döntöttél. Ez még nem válóok. Majd ha újra megteszi. Beszélgettem ilyenről anyukámmal, én még nem vagyok férjnél. Kérdeztem tőle, hogy ha apa megcsalta volna elvált-e volna. Azt mondta esze ágában sincs felrúgni egy házasságot egy hiba miatt, senki sem tökéletes, és ha hibázott volna elnézné neki egyszer. Én egyetértettem vele és inkább azt ítélem el, akinek a házasság semmit sem jelent. Szóval nagyon örülök, hogy így döntöttél! Sok boldogságot nektek :)
2010. szept. 27. 18:07
 32/42 anonim ***** válasza:
69%

Örüök hogy megbocsájtottál. A gyermekeid érdekében is. Csak hogy bíztassalak. Egyszer (több éve) és is kikacsintottam a kapcsolatomból (nem csaltam meg, csak alakult). Kiderült (elmondtam) a Párom előtt, de rájöttem, hogy Őt szeretem, amolyan "jó dolgomban" volt ez. Megbocsájtott. Azóta eltelt 5 év, a felesége vagyok, 8 hós a kislányunk. SOHA meg sem fordult a fejemben a félrelépés, egy életre megtanultam megbecsülni Őt.

Remélem Nálatok is helyrejön minden. De ha már megbocsájtottál, akkor ne emlegesd ezt a szitut neki.

Ja, és legközelebb (kívánom ne legyen) dobd ki. És ezt tudja, higyje is.

2010. szept. 27. 20:08
 33/42 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó, te hogy jöttél rá, hogy a párodat szereted még mindig? 10:42-es vagyok

Kérdező gratulálok a döntésedhez, próbáljatok kikapcsolódni és romantikázni kicsit a gyerekek nélkül ;)

2010. szept. 27. 20:13
 34/42 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon szépen koszonom a véleményét, nagyon sokat segítettetek!Még egyszer koszonom...
2010. szept. 27. 21:42
 35/42 anonim ***** válasza:
31%
újabb naív nő! gratula..meseország királynője
2010. szept. 28. 12:08
 36/42 A kérdező kommentje:
Mért, azért mert nem úgy oldom meg a dolgokat, hogy elfutok? Lehet hibázok, de legalább biztos leszek abban, hogy én megtettem mindent a családomért. Itt nem csak rolam van szo, hanem a gyerekeimrol is.
2010. szept. 28. 22:00
 37/42 anonim ***** válasza:
100%

pont ezt tudják kihasználni a férfiak.

Kívánom a legjobbakat, hogy ezúttal korrekt legyen veled

2010. szept. 29. 10:26
 38/42 anonim ***** válasza:

20:08as vagyok. Remélem még elolvasod 10.32es.

Nem tudom. 1 hónapig volt ez a huzavona. Külön voltunk, de beszéltünk, szinte minden nap. Majd egyszercsak bejelentette, hogy hát nála is alakul valami valaki mással (ott sem történt semmi). És féltékeny lettem. Elképzeltem azzal a valaki mással, hogy mostantól őt öleli/csókolja, és ez fájt. És ezért csakis én vagyok a hibás. Saját magamnak okoztam ezt a fájdalmat, és hlye vagyok, mert őt szeretem, az a másik meg le van tojva. És akkor már nekem kellett szinte könyörögnöm, hogy kibéküljünk (előtte kb 3 hétig ő kérlelt, de hajthatatlan voltam). Visszakaptam. A többit már tudod:)

2010. szept. 30. 21:49
 39/42 anonim ***** válasza:
előző, köszi...sajna úgy tűnik nálunk nem lesz ilyen szerencsés a végkifejlet, meg akarja próbálni a másik csajjal :S
2010. okt. 1. 07:04
 40/42 anonim ***** válasza:
Sajnálom! Próbálj túllépni. Esetleg féltékennyé tenni. Bár ha menni akar nagyon, akkor jobb ha engeded. Olyan nehéz ez.
2010. okt. 1. 13:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!