Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válni akarok, külön szeretnék költözni. Albérlet vagy drága hitel?
Pesten élünk, itt minden drága. Van lakásom vidéken amit kiadok. De ha azt eladom, sajnos kb épp a felét kapom érte mint Pesten egy olyan típusú ingatlan.
Nem tudom mit tegyek. Albérletbe menjek és a lakás kiadás árán fizessek albit és 0-án leszek, vagy vegyek fel hitelt most és a fizetesemből fizessem a hitelt és akkor kevesebb marad élni.
Van egy iskolás gyermekünk
Nem tudom, mennyit keresel, de 220ezer nettóra és 80ezer gyerektartásra már nem adnak 10M hitelt.
Baráti körben érdemes albérletet keresni, de ne lepődj meg, ha egy másfél szobás kültelkiért elkérnek 150+rezsit.
Máskülönben meg vidéken is van élet, ha jó helyen van a lakásod, és találnál munkát is, talán jobban járnál, ha ott kezdenél új életet.
/12 anonim ***** válasza:
En hallottam a munkaugyisektol hogy szazasaval bocsatjak el a dolgozokat. Le fog allni a termeles, fogyasztas, dominoszeruen be fog dolni a gazdasag. Az oroszoktol mar akkor se jon gaz, ha hirtelen lezarul a haboru. Most ne vegyel hitelt. Sot en azt mondanam inkabb koltozz videkre a lakasodba vissza."
Sok buta okoskodik..
Azért fog bedőlni a gazdaság, mert túl sokan vannak a hozzád hasonlók. A legkisebb rémhír hallatán -tök mindegy ki mondta, igaz-e, ért-e hozzá az illető- felborultok, mint a büdösbogár és égnek álló lábakkal kalimpáltok, hogy úrizstenmindmeghalunk. Ha mindenki a dolgával törődne az állandó nyavajgás és feladás helyett, akkor nem lenne semmi gondunk. Lendítsétek fel a gazdaságot a rinya helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!