Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válni akarok, külön szeretnék költözni. Albérlet vagy drága hitel?
Pesten élünk, itt minden drága. Van lakásom vidéken amit kiadok. De ha azt eladom, sajnos kb épp a felét kapom érte mint Pesten egy olyan típusú ingatlan.
Nem tudom mit tegyek. Albérletbe menjek és a lakás kiadás árán fizessek albit és 0-án leszek, vagy vegyek fel hitelt most és a fizetesemből fizessem a hitelt és akkor kevesebb marad élni.
Van egy iskolás gyermekünk
Ebben elég nehéz tanácsot adni a pontos kereseted és a házért kapott részed ismerete nélkül.
Nem feltétlenül kell például az egész pénzt beletenned a házba, hagyhatsz tartalékot.
Az sem mindegy, hogy van-e illetékfizetési kötelezettséged utána, ha nem veszel újat.
Az sem, hogy mekkora jövedelemből tervezel boldogulni és az mennyire biztos és kiszámítható.
Alapvetően én inkább fizetnék hitelt, mint albérletet, mert az legalább a végèn az én tulajdonomba kerül, nem annyira kidobott pénz mint az albi. De nem árt figyelembe venni a többit
Alapjaraton em is azt mondanam, hogy lakashitel. De!! Nem most, hogy ilyen magas az alapkamat! Szerintem most nem szabad felvenni csak ha nagyon vegszukseg.
Berelj es azt fizesd a videki hazbol. Amit meg hitelre koltenel rakd el. Par ev mulva vegyel csak amikor mar jobban megeri hitelt felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!