Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A váláson gondolkodom, de rettegek a jövőtől. Mit kellene tennem?
Úgy érzem, betelt a pohár, nem bírom már elviselni a férjem szarságait 😢 Nem tudok felnézni rá, hiába próbálom előre húzni, ő vissza húz, nem kevésszer szégyenkeznem kell miatta. A tegnap volt az utolsó csepp a poharba, elegem van 😪😪
Viszont van egy 3 évesünk, aki odáig van érte. Nem tudom, mi a francot kellene csinálnom 😭
Mi volt az "utolsó csepp" ? Nem hangzik jól, ha szégyenkezned kell miatta! De mit csinál pontosan amiért szégyenkezned kell?
Biztos, hogy képtelen párbezédre? Nem lehet, hogy már te is idegileg kivagy és nem találjátok meg egymással a normális hangnemet?
Én vártam jó sokat. A nagyobbik gyerek 15 volt, a kisebbik 10. Nem volt egyszerű, de megvagyunk :) 5 éve váltam el az apjuktól.
Nem tudom neked van e munkád, vagy félre tett pénz..stb, illetve hova tudnál költözni? Ezeket nagyon végig kell gondolni és abszolút tudatosan készülni a kilépésre.
Mi volt az utolsó csepp?
Nekem is ilyen párom van otthon, nem csal meg, sőt sose tenne ilyet, mindenhová elmehet nyugodtan, mert megbízom benne, de szarságai vannak, és ciki helyzetbe hoz engem is folyton.
Nekem az lesz az utolsó csepp, ha október közepétől nem áll le a munkával egy időre. Két éve, hogy megszületett a gyerekünk, és egyszerűen faképnél hagyott, mert igaz, hogy megígérte, hogy majd segíteni fog ellátni, de hát most kapott lehetőséget (máskor is kapott volna). Ha valami van, mindig szívjak én, jó nekem az is. Már nyár eleje óta hiteget minket, hogy leáll, aztán mindig, jaj, már megint hívták dolgozni. Szegény gyerek már 2 éves és még szinte sehol se volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!