Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjem összejött egy rokononom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem összejött egy rokononommal?

Figyelt kérdés

Nagymamám testvérének az unokája, 19 éves lány. Sokszor voltak nálunk, családi rendezvényeken is találoztunk. A csaj anyja (aki a rokonom) velünk egyidős! 38 évesek vagyunk. Mindig zavarban volt a lány a férjem jelenlétében és a férjem is tett megjegyzéseket, hogy milyen kedves ez a lány, kérdezgette, beszélgetett vele. De nem lehetett semmit látni, mert a csaj bár nagyon csinos, de zárkózottabb, nem az kválkodós, menő típus.

Kiderült, hogy a férjem fél éve kezelgeti a rokonomat. Céges bulijukon hostesskedett és ott jöttek össze. A pénzével vette le a lábáról, meg a bókjaival. El se tudom mondani mennyire mérges vagyok,

8 éves a fiunk, a kislányunk 3 és 19 éves lány krugat aki a rokonom ráadásul. Állítólag szerelmes a csaj belé és együtt fognak lenni. A férjemet kidobtam, a csaj kapott pár pofont. Ügyvédnél már voltam.

Mennyire beteg dolog már ez? Hogy képzelik? Járnak majd a családi rendezvényekre együtt vagy mit hisznek? Mire volt ez jó? Nem tudott volna valami idegen rbancot találni? Muszáj volt a fiatalkori engem? Mit kéne még tennem?

2022. aug. 27. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:
45%

A shomszedunk aki amugy egy r.bis tipusu nő, de kisgyerekkel, hasonloan jart. Az apuka 16 évest oráloztatott.

Ott is kulonmentek de nem azert mert a gyerek anyja akarta volna igy, hanem apuka nem volt hajlando abbahagyni meg másokra is vadászgatni. Anyuka csak muszajbol tette ki.

Vannak ilyen pasik. Ő tipik helyes pasi amugy akitol amugyis olvadnak a nők. Eleve nem őt kellett volna választani.

2022. aug. 27. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
:(
2022. aug. 27. 14:54
 3/6 Mathus ***** válasza:
75%

a kérdésre: semmit nem hisznek, nyilván nem fognak huszoniksz évig együtt élni, de most jó nekik.

a tettleges becsületsértés viszont pipa, abba az irányba ne folytasd. éld tovább az életed, váljatok el, a volt férjeddel neveljétek közös felügyelet mellett a gyerkőcöket. közben te is kereshetsz új kapcsolatot (vagy nem), a saját jól-létedre koncentrálj.

2022. aug. 27. 15:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a haverom mesélte, hogy anno a barátnőjéről mesélte annak az exe, hogy egyszer rányitott a csajra amint a nagybátját orálozza. Na szép lehetett az is. Persze a haver eleinte nem akarta elhinni ezt a sztorit, mert hát mégis csak ex mesélte. Aztán kiderült, hogy a csaj hirdette is magát a neten pénzért...

Figyelj a férjednek kapóra jött a kiscsaj, ne az legyen a legnagyobb bajod, hogy ismerős nem ismerős. A lényeg a megcsalás. Lehet idegent nem keresett volna. Dobd ki és kész.

2022. aug. 27. 23:02
 5/6 anonim ***** válasza:
A csaj nem a legélesebb a kés...
2022. aug. 27. 23:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Alkalom szüli a tolvajt. Férjed szerintem előbb utóbb összehozta volna vele. Ez a céges buli csak kapóra jött.
2022. aug. 28. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!