Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire megalázó lenne a párom exének, hogy mi összejöttünk? Kérheti a láthatás csökkentését ezzel az indokkal?
A párom exe azóta nem kedvel, mióta először hallott rólam. Most végre kibökte, hogy az a baja velem, hogy 4 gyermekes anyukaként én összejöttem a volt férjével. Azt mondta, ennél jobban már nem is tudnánk megalázni.
Először azt akarta, hogy szakítsunk, majd mikor kiderült, hogy már az esküvőt tervezzük, azt vágta az arcunkba, hogy a párom törődjön bele, hogy ezután csak minden 2. hétvégén láthatja a gyermekeiket.
3 gyermekük van és eddig nem volt megszabott láthatás, közös megegyezés alapján a párom akkor találkozott a gyermekeivel, amikor csak lehetett.
Szerintem ebben semmi megalázó nincsen. Elváltak. Miért kéne örökre egyedül maradni a párodnak?
Szerintem bárkit találna a párod, soha senkit nem kedvelne a kedves ex.
erre hivatkozva nem hinném h kérheti a láthatás csökkentését ....
de mi van a bírósági papírokban ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!