Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egyedülléttől félelem miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülléttől félelem miatt nem merek válni férfi létemre?

Figyelt kérdés

5 éve húzom a dolgot. A feleségem sajnos egy házisárkány lett, mindenbe beleköt, de tényleg. Megcsinálhatok én mindent itthon, akkor is beleköt, hogy vízfoltos maradt a pohár, kellett ezt rámhagynia? Semmit ne bízz egy férfira, mondja. Csak az a jó amit ő csinál. Ha én főzök az sem jó, rosszul vezetem az autót, mindent rosszul csinálok. Kritika kritika hátán. Az utóbbi pár évben lelkileg is bántalmaz. Idegenek előtt ócsárol a jelenlétemben, lekezel, beszól, lealacsonyít, közben zsarol és fenyeget. Nem látod a gyereket többet, mész a híd alá, stb. Kikészültem teljesen, pánikbeteg lettem. Ha egyedül kell lennem valahol rohamaim lesznek, felmegy a pulzusom, mint akit üldöznek. Évekig nem engedte a feleségem, hogy bárhova egyedül menjek, mert ki tudja mit csinálok ott. Dolgozni is együtt dolgozunk, mindenhova jön velem. Barátaim már rég nincsenek, elüldözte őket. A gyerek miatt alakultak ki játszótéri barátságok, de ezek nem igaziak, csak amíg a gyerekek együtt játszanak.

Most úgy képzelem, hogyha elválok akkor totálisan magamra maradok. Egy kis 1 szobás lyukban tengődve, munkát keresve, a gyerekemtől eltiltva, mentális betegen. Azt se tudom, hogy elmernék-e menni egy állásinterjúra, félek, hogy pánikrohamom lenne. Ezek miatt nem válok el. Szerintem kb lehetetlen hogy újra normális életem legyen, max a felvázolt örökre egyedül amíg mumifikáltan meg nem találnak sztori.

2022. aug. 24. 00:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy a kérdező egy nagyon durva bántalmazó kapcsolatban él, és ő van hibáztatva. Elképesztő a kommentelők hozzáállása, áldozathibáztatás ezerrel és nemi sztereotípiák hangoztatása. Ez Magyarország 2022-ben. Szégyen
2022. aug. 24. 09:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen megértelek kérdező, nekem a menyasszonyom kezdte ezt csinálni az esküvő előtt fél évvel.

A többieknek mondom, hogy ez nagyon gyorsan progrediáló dolog, az hozza ki, amikor úgy érzi valaki, hogy "már nyeregben van".

Évekig minden rendben, aztán kezdte azzal, hogy ne dohányozzak, ez érthető, leraktam. Utána sokat járok el a barátokkal (2 hetente 1x). Ebből is fél évi 1 alkalom lett... De azután már heti 1 db sör is alkoholizmus lett.

Kezdetben én is jól vezettem (utána xarul, bár nem mondta, mi a gond vele), a konyhában is ügyes voltam, később már egy paradicsomot sem tudok felvágni (pedig de). Évi 2 külföldi nyaralás és 10 belföldi kiruccanás mellett "nem viszem sehova".

Végül egy napon abba is belepofázott, hogy hány szelet szalámit tegyek a kenyérre, na ott kiraktam. Utána könyörgött hónapokig, de az önbecsülésem többet ér.

2022. aug. 24. 11:16
 13/18 anonim ***** válasza:
69%

12-es.

Annyira tipikus, a fiammal is ezt csinàlta a baràtnője. Ahogy egybeköltöztek, napi szinten ment a basz.gatás. Aztàn nem értette, miért nem veszi màr el feleségűl. Ezzel csak az a gond, hogy minden azóta alakuló kapcsolatàban ha jön egy vita, màr menekül.

2022. aug. 24. 15:28
 14/18 anonim ***** válasza:
38%

11es, ez mindkét oldalról lehet(ett volna, amíg nem olvastam utána a választ), képzeld el az én helyzetem, hogy évekig ugyanaz van, és el akarja velem hitetni, hogy én vagyok a hülye, hogy nem akarom megenni a hanyagságból szr ételt(nem tölti tele vízzel), és sokat várok mosogatott tányérral amin nincs ételfolt, meg hogy ne úgy legyen feltörölve, hogy szemmel látszik hol hagyott ki egy koszcsíkot a padlón minden egyes alkalommal. Asszem ilyen gázlángozásnak hívják(nemrég olvastam a telexen), teljesen hiteltelenít, hogy amit szeretnék az igazából túl sok, nem is úgy volt, ahogy emlékszem, és akkor ő nem csinálja, ha nem felel meg a munkája, és csináljam én. Érted, megcsinálja szarul, és nem az van, hogy nem képes rá, hanem inkább csinálja szarul, csak ne kelljen csinálnia, és rámsózza. Ez is bántalmazó kapcsolat, akkor is, ha ő úgy adja elő, hogy "folyton kritizálsz, neked semmi sem jó, mindenre rosszul emlékszel, nem is úgy volt, sokat vársz el, pedig én próbálkozom". Fszt próbálkozik, tipikus hazug mártír, nincs mögötte semmi, de előadja a hattyú halálát. Igen, felszed 5ből 3koszt, de kettőt ott hagy, és úgy csinál, mintha jól végezte volna a dolgát és meg kéne ezért is tapsolni. És a vicc, hogy nem is vagyok tisztaságmániás, ha látnátok a lakást.. Az a baj, hogy a valóságba nem lát bele az ember, nekem egyből a mi példánk ugrott be, akár az is lehetett volna, néha elkapom, amit mond, és az is pont így hangzik, hogy "a lelkemet kiteszem és nem elég semmi, csak baszogatva vagyok"..és igen, én is kiabálok és megmondom, hogy amit csinál az szr, figyeljen már oda, nem igaz, hogy csak ennyire képes, máshol már kirúgták volna, ha ilyen munkát végezne és én is tudom, ő is tudja, hogy nem csak ennyire képes, de nem akar erőt venni magán és megcsinálni jól, szabadulna a tennivalók alól, passzívagresszív hazudozó.

És nem extrém elvárásaim vannak, de ha 5 elmosott edényből 3on kétcentis kosz marad, és valami barna száradt trutyi van a pohár szélén és abból innál.. na mindegy.

Szóval bármi lehet a sorok mögött, szerintem az első hasznos tanács az, hogy nézzen magába hogy is végzi a dolgait, tényleg annyira szr-e, amit csinál. Ettől még én is lehet, hogy hibázok, de a 100ból egyszer FIGYELMETLENSÉGBŐl, véletlenül az nem olyan, mint HANYAGSÁGBÓL/DACBÓL 10ből 5x. Szerintem direkt nem tölti fel vízzel az ételeket egyébként, várja az alkalmat, mikor mondhatja, hogy hahh finom volt, pedig csak félig volt vízzel, de ugye ilyen nem lesz, mert összecsapja. ÉS akkor meg kell tapsolni, hogy nekiállt főzni, mert elismerést várni szint alatti munkáért. És nem az a baj, hogy nem képes(pl parkolás), hanem hogy nem akarja csinálni rendesen!

2022. aug. 24. 17:53
 15/18 anonim ***** válasza:
#14 Nem tölti fel vizzel az ételeket? Szárított kajákat esztek?
2022. aug. 25. 20:47
 16/18 anonim ***** válasza:

15ös, nem, hanem csak félig tölti fel a levest, kilóg belőle a csirkecomb, répa fele, hagyma fele, és nem fő meg a kilógó rész, de feltálalja a levest.

Egy ujjnyi vizet tölt a lábasba, nem lepi el a száraz tésztát, feltálalja a száraz-darabos vékonymetéltet. Erre vagyok a legmérgesebb, de több ilyen van, pl főz egy tepsi ételt, a fűszert nem az egész tepsibe szórja, hanem egy csipetben rakja egy helyre, így van, amelyiken van egy fekete borsfolt, a többin semmi. Takarításnál is, körömnyi szárazkaja folt van utána 5ből három tányéron, fehér bögrében fekete körcsík marad a tea/gyümölcslé után, poháron külső étel száradás nyoma, seprenyő mosogatás után az alja ragad valami dzsuvától, evőeszköz villa fogai közt van, ahol nem látni át, mert ott marad a közészáradt ételmaradék. Felmosásnál nem rak vagy nem azt, amit kéne a felmosóba, pedig rá van írva, melyik az, így ragad a padló, miután felmosott, illetve sok helyen látod, hogy ott maradt a kiöntött száraz folt, körülötte meg felmosott. Sok ilyen van, és nem hajlandó rendesen megcsinálni, azt mondja ha nem felel meg, csináld meg te, ő mindent megtett, te vagy a nem normális, ha ez nem felel meg.

2022. aug. 26. 06:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem azért vagy papucs mert segítesz neki mert nem veszekszel.

A veszekedés és hogy kiállok magamért kèt dolog.

Válalkozásotok van ami KÖZÖS otthonotok közös.

Nem ugy van az hogy egy fillér nélkül kihajít.

Menn

y el egy jó ügyvédhez.Ott megtudod pontosan mit tutdsz tenni hogy NEKED JÓ legyen és a FIAD a lehető legkevésbé sérüljön.

MINDENFÉLEKÉP VÁLJ EL!

Mond el neki a lelki bántalmazásokat.

Végezetül menny szihológushoz hogy a mentális betegséged kezelve legyen

Nem te vagy az eggyetlen emberi lény aki a padló alol fel kell álljon.

Nöként irtam neked ezt

Jó tanács szereti az ember a figyelmes segítőkész a párja

De fontos hogy egy férfi kiálljon magáért a párjáért családjáért.

Mindig legyen önnáló véleménye.

Ne legyen befolyásolható!

2022. aug. 28. 07:56
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg mindenkinek megvan a maga keresztje!! Borzasztó! Az elme az irányítí s a szív! Lépj ki ebből ha nem akarsz lelkibeteg lenni és idő előtt meghalni! Mindegy hogy indulsz el de elindulsz!!! Nagyobb boldogság a szabadság boldogság mint a pénz és egy lyuk!!! A híd alatt is jobb lenne szabad lélekkel élni mint így! Ez az én véleményem! Hallgass a szívedre!!!
2022. aug. 29. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!