Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Egyedülléttől félelem miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedülléttől félelem miatt nem merek válni férfi létemre?

Figyelt kérdés

5 éve húzom a dolgot. A feleségem sajnos egy házisárkány lett, mindenbe beleköt, de tényleg. Megcsinálhatok én mindent itthon, akkor is beleköt, hogy vízfoltos maradt a pohár, kellett ezt rámhagynia? Semmit ne bízz egy férfira, mondja. Csak az a jó amit ő csinál. Ha én főzök az sem jó, rosszul vezetem az autót, mindent rosszul csinálok. Kritika kritika hátán. Az utóbbi pár évben lelkileg is bántalmaz. Idegenek előtt ócsárol a jelenlétemben, lekezel, beszól, lealacsonyít, közben zsarol és fenyeget. Nem látod a gyereket többet, mész a híd alá, stb. Kikészültem teljesen, pánikbeteg lettem. Ha egyedül kell lennem valahol rohamaim lesznek, felmegy a pulzusom, mint akit üldöznek. Évekig nem engedte a feleségem, hogy bárhova egyedül menjek, mert ki tudja mit csinálok ott. Dolgozni is együtt dolgozunk, mindenhova jön velem. Barátaim már rég nincsenek, elüldözte őket. A gyerek miatt alakultak ki játszótéri barátságok, de ezek nem igaziak, csak amíg a gyerekek együtt játszanak.

Most úgy képzelem, hogyha elválok akkor totálisan magamra maradok. Egy kis 1 szobás lyukban tengődve, munkát keresve, a gyerekemtől eltiltva, mentális betegen. Azt se tudom, hogy elmernék-e menni egy állásinterjúra, félek, hogy pánikrohamom lenne. Ezek miatt nem válok el. Szerintem kb lehetetlen hogy újra normális életem legyen, max a felvázolt örökre egyedül amíg mumifikáltan meg nem találnak sztori.

2022. aug. 24. 00:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

És ennél rosszabb, ha egyedül vagy? Nemááár.:)

Mennyi idős a gyermek?

2022. aug. 24. 01:07
 2/18 anonim ***** válasza:

"Dolgozni is együtt dolgozunk, mindenhova jön velem."

Mit dolgozol? Munkaszerződésed van? Vagy mi?

2022. aug. 24. 01:07
 3/18 anonim ***** válasza:
36%
Ilyen nincs.
2022. aug. 24. 05:15
 4/18 anonim ***** válasza:
66%

Egy nö tudatalatt akkor veszi at avfgi iranyito szerepet ha nincs ferfi a háznál.

Azaz amiert papucs vagy te cseszted el az egeszet. Nőkből hazisarkanyok csak azok lesznek akiknek nincs ellenpolusa. Azaz nincs mellettuk egy ferfi.

2022. aug. 24. 06:11
 5/18 anonim ***** válasza:
18%
*akkor veszi át a ferfi iranyito szerepet
2022. aug. 24. 06:11
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Pedig vissza kéne szerezned a tökeidet. Ha egyedül leszel, egyre könnyebb lesz, hidd el.

A gyereked is ebben nő fel, ezt làtja, nem fog tisztelni se apaként, se férfiként. Lépned kell minél hamarabb.

2022. aug. 24. 07:05
 7/18 anonim ***** válasza:
40%

4-es, BÁRMELYIK ember akkor válik irányítóvá, ha a másik nem képes rá.

Amúgy meg szerintem béna vagy, és csak megmondja.. miért nem csinálod rendesen a mosogatást? Bár én vízfoltra nem nyafognék, de az a minimum, hogy úgy végzem a munkám, hogy ne lehessen benne kivetnivalót találni. Főzni is úgy főzök, ha nem jött össze, akkor mondom, hogy bocs, ez most nem jött össze, ilyen lett, mielőtt még más mondhatná. Had tudják, hogy én is tisztában vagyok vele, nem kell mondani nekik is.

Híd alá? Nem a tiéd/tiétek a ház? Mi a baj az egyszobás garzonokkal, hisz egyedül vagy.. Te jársz játszóterezni?

Szerintem béna vagy, és a feleséged ezért sárkányosodott el, úgy érzi két gyereke van, az egyik te vagy, és tudja, nem vagy gyerek, ezért ki is lökne a szerepből, csak a képességeid nem engedik. Szoktatok szexelni?

Szerintem ez tök jó házasság lehetne, azon kívül semmi bajod, hogy sok kritikát kapsz, bár a mész a híd alá az már szinte zaklatás, de besokallhatott.. a munkádat is rosszul végzed?(szerinte?) Elégedetlen veled, téged meg ez nyomaszt, de nem változtatsz. Ő jól főz? Jól végzi a munkáját? Jól vezet? Jól mosogat?

Elsőnek tanulj megküzdési technikát: "mutasd meg kérlek, mit csinálok rosszul, szeretném megtanulni" Erre tuti nem számít. Amúgy nem gond elismerni a hibáidat, nyugodtan megtehetnéd, a mosogatás pl nem szubjektív dolog, valami vagy tiszta, vagy nem. Én is kibuktam világéletemben, ha azt mondták tiszta, és volt rajta kajafolt, vagy azt mondták letörölték az asztalt és egy csíkban ott marad a dzsuva.. a hanyag munkát nem bírják.

Másrészt kérdezz vissza "hogy beszélsz velem? Miért vagy ilyen goromba? nagyon bántó amit mondasz! tényleg így beszélsz a férjeddel? "stb.

Amúgy nem is baj, ha kilépsz belőle, de ezeken felül lehet, hogy szeret téged.. én is mióta mondom, ha tésztát főz, ne félig tegye a lábast vízzel, mert nem lepi el a tésztát és száraz marad, minden egyes rohadt alkalommal így csinálja, és képes azt mondani, hogy "nem tudom máshogy csinálni, csináld te" hát legszívesebben kettévágnám hogy képes azt mondani, hogy én vagyok a hülye, mert sokat várok azzal, hogy perem közelébe töltse a vizet a tésztának a lábasba(meg mindenbe, mert mindenre alul tölt, és képzeld el, hogy a húslevesből kilóg a comb, mert nem lepi el a víz, és félig nyers marad, és neki jó úgy, nem megy máshogy.. Ha nálad foltos a pohár, nálad lehet gond, azért ez már jelez is valamit, hogy nem a semmin bukik ki. Törölgesd el mosogatás után papírkendővel, az segít rajta. Nagyon ocsmányul beszél veled, de át tudom érezni milyen az, ha egy passzívagresszív leszarós emberrel vagy együtt, aki nem akar változni az egyértelműen jó irányba. Vezetésnél meg egyszerűen hagynám, hogy ő vezessen. Volt már karambolotok?

2022. aug. 24. 07:34
 8/18 A kérdező kommentje:

A vicces az egészben, hogy ő sem csinál ám jól mindent de én nem szólok be. Pl 3x karambolozott a saját hibájából de mégis én vagyok a rossz sofőr. Vagy főzésnél romlott cuccokat képes beletenni a kajába sokszor (semmit nem dob ki, a 3 hónapos bontott tejföl is a hűtőben rohad míg ki nem dobom) és észre se veszi.

Szex nincs.

Híd alá azért küld mert hogy a gyerek miatt ő maradhat a házban. A gyerek 4 éves amúgy.

Közös vállalkozásunk van.

Szoktam mondani “hogy beszélsz velem”? A válasz, ahogy megérdemled.

Mások szerint nem csinálok rosszul semmit. Nem indokolja a viselkedését. Amikor megismert is ilyen voltam. Lassan ittam a kávét, lassan parkoltam. De ilyen kis dolgok nem indokok arra hogy kiabálni kezdjen. Pl lassan parkolok akkor elkezd hőzöngeni hogy fasza, itt leszünk holnap reggelig, hogy lehet ilyen béna valaki? Nekem kellett volna vezetni inkább.

Ezt a papucs dolgot sose értettem. Papucs vagyok amiért nem veszekedek? Vagy pofon kéne vágni ha ordítva szíd? Vagy mi a nem papucs?

2022. aug. 24. 08:37
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

a gyerek miatt ő maradhat a házban.

Ez marhára nincs így. És az se, hogy őnagysága csak úgy eltilthat a gyerektől, te meg egy bérelt kalyibában fogsz tengődni egyedül.

Qrva gyorsan szedd össze magad és menj ügyvédhez.

Nem azért vagy papucs, mert nem vágod szájon, hanem mert hagytad így a fejedre nőni és terrorizálni magad. Majd ő megmondja mi lesz. Te meg bepánikolsz és engedelmeskedsz meg bocs hogy élsz. Légy már férfi, az isten áldjon meg. Kérj időpontot ügyvédhez! Majd fel fog világosítani, hogy amikkel asszonyka fenyeget, ha válni mersz, annak a töredékének sincs alapja.

2022. aug. 24. 08:41
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Szex meg azért nincs, mert nem vesz férfi-számba.
2022. aug. 24. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!