Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a feleségetek nem akar gyereket az váló ok lehet?
Szerintem nem válóok. Ha szeretek valakit, akkor vele akarok lenni.
Sokaknál amúgy már házasság alatt derül ki, hogy nem lehet gyerek. Ismerek ilyet, és nem hagyták el emiatt a másikat. Tudom, hogy ez önhibán kívüli, de a végeredmény ugyanaz… nincs gyerek.
Úgy házasodtatok össze, majd 13 éltetek házasságban, hogy "mindig kitért a témáról"? Tényleg? Akkor miről beszélgettetek, az időjárásról?
Elváltként ismerkedtünk meg a férjemmel, mindkét részről gyerekek vannak. Max a 2. randin tisztáztuk, hogy egyikünk sem szeretne további gyereket vállalni. Ha ő még akart volna, nem is folytattam volna az ismerkedést. Ezek alapvető dolgok szerintem, amiben muszáj egyezni.
Egy nem jól működő hazasságba minek gyerek?
A gyerek nem oldja meg a gondjaitokat csak növeli azt!
Válni csak ezért én nem tenném.
De ezt egyedül neked kell tudnod.
Kényszeríteni zsarolni viszont nem szsbad senkit hogy szüljön
A mai világban szülni egy nőnek igen nagy kihívás
Feladni a munkáját és minden mást.Teljes egésszébe kiszolgáltatotnak lenni.Mert ha gyerek van egy nő a saját életét elfelejheti.
Nagyon kevés átlag embernek van pénze bébiszitterre.A nagyszülő meg nem az amít néha a szülök elfelejtenek!
Meggondolandó!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!