Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha nem tudom hol van a kiskorú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tudom hol van a kiskorú gyermekem, ne adjam oda láthatásra?

Figyelt kérdés

A rendőrség számonkért, hogy "mégis anyuka, ha azt sem tudja, hol a gyermeke, hogy az apuka egyáltalán hol tartózkodik, hogy adhatja oda láthatásra őt?!"

Sajnos két alkalommal a rendőrség segítségét kellett kérnem, hogy megtudjam, rendben van-e a gyermekem, aki

1. tartós beteg

2. enyhén értelmi fogyatékos

3. Több mint egy éve ismeretlen helyen, ki tudja merre, hol jár

4. nem nyomonkövethető, hogy a rendszeres gyógyszereit normálisan megkapja-e (időnként visszaérkezett)

5. holmijait sokszor vissza sem kaptuk, legutóbb mindenestül ellopták az apukától

stb.-stb.

Az apukával a kapcsolat helyrehozhatatlan, de úgy gondolom, illene végre felnőtt módjára felelősséggel élni.

1 év bizonytalanság után most már nagyon komolyan kétségbe vagyok esve.

2010. szept. 23. 08:30
1 2
 11/15 anonim válasza:
Na én azt nem várnám meg.
2010. szept. 23. 11:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kéne védekezni,h az kalmatlan példányok ne tegyenek tönkre gyereket.Kettő nem adnám oda a gyermekem a bizonytalanba ilyen apának,itt nem csak a gyerek értelmi szintjével van a baj,bár bocs a nyers fogalmazásért.
2010. szept. 23. 12:40
 13/15 A kérdező kommentje:

A láthatást eddig sem akadályoztam, de eléggé gyengének érzem magam, hogy ha nem adom, akkor mégjobban tönkreteszi az életemet a gyermekemet felhasználva.

Már próbált a gyámhivatalnál feljelenteni, de ott sem vették ott komolyan.

Milyen következményekkel járhat, ha nem adnám oda?

2010. szept. 23. 13:30
 14/15 anonim ***** válasza:
Indíts eljárást! Nem ér meg neked 70 000 jó magyar forintot az, hogy az apát eltiltsák a gyerektől, vagy legalábbis korlátozzák a láthatást? Ha be tudod bizonyítani azt, hogy nincs kapcsolatod a gyerekkel akár heteken keresztül, nem beszélhetsz vele, és az apa tönkre akarja tenni az életed, akkor nagy valószínűséggel úgy fognak ítélni, hogy az apa csak a gyámhatóság képviselője előtt találkozhat a gyerekkel, és nem viheti el úgy, hogy nála (vagy ki tudja, hol) aludjon. Tényleg, a gyerek mit mond, ilyenkor hol van, mikor elviszi az apja? Oké, értelmi fogyatékos, de szerintem a véleményét figyelembe fogják venni.
2010. szept. 23. 16:54
 15/15 A kérdező kommentje:
Enyhe ért fogyatékos, ami csupán annyit jelent, hogy nem tud cipőt kötni, keveri hogy mi az ebéd, vacsora stb., nem tudja mi a tegnap, délután stb. De normális kisgyerek. 3.-ba menne, de nagyon nehezen tanul. Teljes értékű emberke. Meg tudja mondani hol volt, ha éppen megjegyzi. Hogy hol alszik, azt is, de ha probléma volna (és ne legyen) azt sem tudom hol keressem.
2010. szept. 23. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!