Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudom hol van a kiskorú gyermekem, ne adjam oda láthatásra?
A rendőrség számonkért, hogy "mégis anyuka, ha azt sem tudja, hol a gyermeke, hogy az apuka egyáltalán hol tartózkodik, hogy adhatja oda láthatásra őt?!"
Sajnos két alkalommal a rendőrség segítségét kellett kérnem, hogy megtudjam, rendben van-e a gyermekem, aki
1. tartós beteg
2. enyhén értelmi fogyatékos
3. Több mint egy éve ismeretlen helyen, ki tudja merre, hol jár
4. nem nyomonkövethető, hogy a rendszeres gyógyszereit normálisan megkapja-e (időnként visszaérkezett)
5. holmijait sokszor vissza sem kaptuk, legutóbb mindenestül ellopták az apukától
stb.-stb.
Az apukával a kapcsolat helyrehozhatatlan, de úgy gondolom, illene végre felnőtt módjára felelősséggel élni.
1 év bizonytalanság után most már nagyon komolyan kétségbe vagyok esve.
A láthatást eddig sem akadályoztam, de eléggé gyengének érzem magam, hogy ha nem adom, akkor mégjobban tönkreteszi az életemet a gyermekemet felhasználva.
Már próbált a gyámhivatalnál feljelenteni, de ott sem vették ott komolyan.
Milyen következményekkel járhat, ha nem adnám oda?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!