Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyi ideig tartott a házassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ideig tartott a házasságotok? Miért lett vége?

Figyelt kérdés

2022. júl. 31. 08:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

3év házasság totális tévedés

Mintketten boldogtalanok

Kölcsönös egyettértés a válással kapcsolatban

2-dik:23év-betegség-halál

Igen jó házasság volt!

3-dik tart 10éve Eleje viharos (külsö okok végett)Megoldottuk jól vagyunk!

2022. szept. 6. 09:07
 12/14 anonim ***** válasza:
75%
19 èv utàn a pàrom azt hitte hogy èn vagyok vàgò istvàn, ő pedig a legyen ön is milliomos jatèkosa
2022. okt. 16. 19:38
 13/14 brezko ***** válasza:
100%

7-es.

Nálunk épp fordítva volt.

Mert azért Las Vegast leszámítva nem túl gyakori, hogy a nő még a "3 hónapos próbaidőt" se várja meg, s már kifele áll a szekérrúdja...

Egyébként meg annak megítélése, hogy melyik fél a hibás, nehéz, ha csak az egyik fél ír ide.

Nyilván kevesen válaszolnák itt azt, hogy hülye voltam, ezt, meg azt csináltam s elváltunk.

2022. dec. 28. 08:30
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

28 évig megcsalás betegség anyagi gondok.

3 éve beteg lettem amiből nehezen épültem fel és még a mai napig sem vagyok teljesen egészséges.

Az ex feleségemnek ez nem tetszet igy keresett magának egy másik pasit.

Nem törődve azzal,hogy velem mi van lelépett az új pasijához aki egy tehetős agglegény.

Biztos,hogy nekem is vannak hibáim de legalább annyi becsület lehetett volna benne,hogy leülünk és megbeszéljük a problémákat.

2023. szept. 26. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!