Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Menti a pénzét a számláról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menti a pénzét a számláról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Válás előtt állunk. Férjemmel sose voltunk közös kasszán, valahogy így alakult ki. Amit én kerestem, mindent feléltem: háztartási cuccok, gyerek dolgai, étel stb. Még a fogkeféjét is én vettem. Ő fizeti az autója hitelét, a banki hitelünket. Van egy házunk, még nem tudunk benne lakni, felújítás alatt van. Ennek a háznak a vételi árának én fizettem, tehát 50% tulajdonrészem van.

Férjem folyton bánt a pénz miatt, ő jóval többet keres, és bánt amiatt, mert én nem tudok annyit bele tenni a felújításba, mint ő. Azt nem veszi figyelembe, hogy terhesség előtti félretett pénzem ráment a babára, a gyerek első évei alatt munkabérem sem volt, csak a csed, gyed, gyes. Amiből nem is tudtam félretenni, mert ételt vettem, kiscipőt, minden szezonra új gyerekruha a méretváltás miatt.

Most észrevettem, hogy több millió Ft - t levett a számlájáról. Gondolom, válás miatt ne kelljen adnia. Jól kiszúrt velem, elérte, hogy teljesen függjek tőle anyagilag.

Nem tudom mit tegyek :( ellenem akarja nevelni a kisgyereket is, mert férjem mostanában minden sz&#r játékot megvesz neki, holott én pont nem erre akarom nevelni a gyerekem, hogy a pénz a minden. Persze, fontos, de ne ez legyen már mindennek a mozgatórugója. Mit csináljak :(

2022. júl. 27. 21:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Megnéztem a telefinja SMS - t, és ott voltak a tranzakciók. Le is fotóztam.
2022. júl. 27. 21:56
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy, kinek a számlája, mit ki fizet. A jog szerint minden közös. A bíró lekéri a számlakivonatokat, és ott van tényszerűen.

Kiveszi, fel kell mutatnia, hova tette.

Nincs kimenekítés. Nyomon követhető. Tartsd számon , hogy hol vannak számlái. Amit pedig házasság alatt vett, az közös.

2022. júl. 27. 22:52
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Minden papírt, adatot gyűjts be szp csöndben. Jó ügyvéded legyen.
2022. júl. 27. 22:53
 14/20 anonim ***** válasza:
25%
Drágám a pénzemből egy fillért nem fogsz kapni 😘
2022. júl. 28. 05:53
 15/20 anonim ***** válasza:
49%

A különkassza nem ez, amit felsoroltál.Balek Vagy, aki odaadta a pénzét neki.Semmit nem fogsz látni tőle még petes úton sem, mert kimentina pénzét úgy , hogy bottal üthetik a nyomát.

Hogy tudtál ilyenbe belemenni? Mi az, hogy a gyerekre csatk Te költöttél?

2022. júl. 28. 09:22
 16/20 A kérdező kommentje:
Már magam sem tudom miért úgy alakult.
2022. júl. 28. 14:34
 17/20 anonim ***** válasza:

Elhányom magam némelyik választól...

Remélem, pusztulat szélén álltok túlórákkal terhelve...

Kérdező, ügyvéd gyorsan, járj 1 lépéssel előtte mindig.

2022. aug. 10. 15:23
 18/20 anonim ***** válasza:
44%
Már eldugtam a pénzt baby🥳😙
2022. aug. 10. 15:46
 19/20 anonim ***** válasza:

17-es!

Mi meg tőled hányjuk el magunkat! Ostoba femináci!

2022. aug. 10. 15:48
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha skizo vagy, kezeltesd magad, vár a pszichiátria...

2022. aug. 10. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!