Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menti a pénzét a számláról?
Sziasztok!
Válás előtt állunk. Férjemmel sose voltunk közös kasszán, valahogy így alakult ki. Amit én kerestem, mindent feléltem: háztartási cuccok, gyerek dolgai, étel stb. Még a fogkeféjét is én vettem. Ő fizeti az autója hitelét, a banki hitelünket. Van egy házunk, még nem tudunk benne lakni, felújítás alatt van. Ennek a háznak a vételi árának én fizettem, tehát 50% tulajdonrészem van.
Férjem folyton bánt a pénz miatt, ő jóval többet keres, és bánt amiatt, mert én nem tudok annyit bele tenni a felújításba, mint ő. Azt nem veszi figyelembe, hogy terhesség előtti félretett pénzem ráment a babára, a gyerek első évei alatt munkabérem sem volt, csak a csed, gyed, gyes. Amiből nem is tudtam félretenni, mert ételt vettem, kiscipőt, minden szezonra új gyerekruha a méretváltás miatt.
Most észrevettem, hogy több millió Ft - t levett a számlájáról. Gondolom, válás miatt ne kelljen adnia. Jól kiszúrt velem, elérte, hogy teljesen függjek tőle anyagilag.
Nem tudom mit tegyek :( ellenem akarja nevelni a kisgyereket is, mert férjem mostanában minden szr játékot megvesz neki, holott én pont nem erre akarom nevelni a gyerekem, hogy a pénz a minden. Persze, fontos, de ne ez legyen már mindennek a mozgatórugója. Mit csináljak :(
A "hihető kérdések" ma is új adással jelentkezik, ezúttal egész kidolgozott történettel.
A reklám után következik az "Incelpercek" később pedig "Balázs kerge félórája, amikor nincs gyors kérdéstörlés". Tartsanak velünk m-m-ma is!
Igen. És jól teszi!
Mondjuk eleve idióta, hogy mindent a közösbe tolt.
Itt egyedül a kérdező az idióta, hogy a saját megtakarítását élte fel a gyerek miatt. Ez nonszensz. A baba közös.
Ami most van, az az, hogy nincs te pénzed és ő pénze. Hiába mondod azt, hogy különkassza volt, jogilag nem.
A bíróság nem fogja értékelni a vagyonmentést, el kell számolnia.
AMit tegyél, keress fel egy jó ügyvédet és mondj el neki mindent. Ő tudni fogja, mit kell tenni.
5.
Ha elcseszi addig hülyeségekre, akkor már bajosan hajtják be rajta. Persze próbálkozni lehet, de a semmiből nem lehet visszavenni.
Nem vagytok közös kasszán, de közös kocsitok van?
Honnan tudod, hogy levette a számlájáról azt a pénzt, és nem most készült rátenni a számlájára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!