Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni, ha a volt férjem mindig belémköt, ahol tud, keresztbetesz és ezek miatt egyszerűen már gyűlölöm, hogy muszáj vagyok kapcsolatban maradni vele a gyerekek miatt? Hogyan tudnék semleges lenni, ha folyton szivat valamivel?
Figyelt kérdés
Szívem szerint nem reagálnék semmire, ha rámír, mert rendszeresen úgy felbosszant, utána ideges, rosszkedvű leszek, alig térek magamhoz, ami a gyerekeimnek sem jó, értelemszerűen.2022. júl. 19. 07:29
11/29 A kérdező kommentje:
Legszívesebben azt kívánnám, hogy soha többet ne kelljen látnom, ne kelljen hallanom róla, üzenetet fogadni tőle. Hogy ne kelljen tartanunk semmilyen kontaktot. Látjátok, most szabin vagyok, lenne jobb dolgom is, mégis ilyesmiken rágódom, ahelyett, hogy eszembe se jutna. Ettől szeretnék szabadulni. Hogy egy pillanatra se legyen része az életemnek.
2022. júl. 19. 08:52
12/29 anonim válasza:
Na pont ezért nem kezdenék gyerekes nővel. Ki akar a volt pasival foglalkozni? Meg ismerve magam, már rég elástam volna.
13/29 anonim válasza:
"...muszáj vagyok kapcsolatban maradni vele a gyerekek miatt..."
Miért is? Kiteszi a ház elé/felveszi a ház elől.
Vagy nem is jön érte, mert valakik meggyőzték. >:)
14/29 anonim válasza:
Semmire ne regálj, ellenben rakj ki bulizós, szórakozós képeket :D
15/29 anonim válasza:
Szíved fel magad. Nekem ügyvéd tanácsolta, hogy a láthatást percre pontosan tartassam be. Meg is mondhatod neki, hogy kötelessége betartani, amiben megállapodtatok, erről nem nyitsz vitát, a véleménye pedig nem érdekel. Mondd meg, ha nem tartja be a láthatást, amit a bíróság jóvá hagyott, akkor ügyvédhez fordulsz és jogi lépéseket teszel. A "te dolgod a gyereknevelés" megjegyzésre: "Tévedsz, a gyerek nevelés a szülők közös feladata, igaz, hogy nálam vannak elhelyezve, de pont azért van a kapcsolattartás, hogy teljesítsd a szülői kötelezettségeid. Használd ki!" ha egyéb személyes megjegyzést tesz ruhára, hajadra, programjaira, akkor minden esetben legyen ez a válaszod:" Az én életéhez semmi közöd. Ha továbbra is személyeskedő megjegyzéseket teszel, azt zaklatásnak fogom venni, és lépéseket teszek. A továbbiakban a kommunikációt szorítsuk a feltétlenül szükséges dolgokra." Legjobb, ha van rá lehetőséged, tényleg legyél kapcsolatban egy ügyvéddel, ő meg fog erősíteni abban, hogy az ex kötözködését visszautasítsd. Nekem egy-két konzultáció sokat segített. Hasonló vagyok, mint te, konfliktuskerülő, de mindig mondogatom magamnak, hogy erősnek kell lennem, a gyereknek egy erős anyára van szüksége, nekem is kell az énidő, a töltekezés, hogy teljes értékű anya lehessek. Mindig, amikor beleálltam egy konfliktusba, kellő határozottsággal, akkor az ex visszavert. Látszott, hogy jó ideges lett, ami nekem is rossz, mert ugye konfliktuskerülő vagyok, de egyszerűen, ha olyan volt a konfliktus, felszívtam magam, és kiálltam magamért. Mindig mérlegeltem, hogy megér-e egy vitát, ha fontos volt és megértés, akkor beleálltam. Neked is ezt tanácsolom.
17/29 anonim válasza:
Bíróság eldönti mikor viheti és kész, nem kell egyezkedni, ha nem lehet vele.
Aztán azt be kell tartania.
Nem kell semmire válaszolni, ami nem a gyerekekkel kapcsolatos és jön, kiengeded a gyerekeket és viszi.
N 30
18/29 anonim válasza:
Na pont az ilyenek miatt mint itt pár válaszoló, nagyon meg kell gondolni kinek csináljon az ember gyereket... Szégyen
19/29 anonim válasza:
18 hát egy ilyen faszinak semmiképp.
20/29 anonim válasza:
"nagyon meg kell gondolni kinek csináljon az ember gyereket... Szégyen"
A pasi a szégyen. Na ilyennek nem szabad szülni. Egy hisztis, másokat ellenőrízgető phaszfej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!