Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi történt a nőkkel?Az én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt a nőkkel?Az én volt feleségem is elhagyott egy pénzes pasiért és már nem érdekli a volt családja sem.A lakohelyem az elmult iőben sok ilyen válás történt.10-20-30 éves házaságok mennek a kukába és a gyerekek iszák meg a levét.Megbeszélés?

Figyelt kérdés
2022. júl. 2. 15:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%
Hát a nőkkel nem tudom mi történt , de az egyének akikről beszélsz valószínűleg megfertőzödtek az egoizmus egy súlyos variánsával.
2022. júl. 2. 15:54
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Mi történt a férfiakkal? Idén már a negyedik akarja velem megcsalni a párját, mindezt csak azért, mert fiatalabb vagyok és gyerektelen. Annak is a gyerekek isszák meg a levét.

Mondjuk leszarom, attól még beköptem őket, hogy ne pazarolja rájuk senki tovább az időt. 🥰

2022. júl. 2. 15:58
 3/13 anonim ***** válasza:
95%

#2: A kérdésben említett nők is valszeg ilyen miatt dobták ki a férjüket.

Kérdező, az a pasi, lehet, hogy pénzes, de közelről sem biztos, sőt szinte biztos, hogy nem ezért hagyott el.

2022. júl. 2. 16:00
 4/13 anonim ***** válasza:
78%

Legyél büszke magadra!

2022. júl. 2. 16:03
 5/13 anonim ***** válasza:
37%
Kérdező ezen az oldalon kollektive csak a férfiakat lehet szidni, a nőket nem. Nem tudtad?
2022. júl. 2. 16:05
 6/13 anonim ***** válasza:
65%
#5: nem tűnt fel, hogy már maga a kérdés úgy kollektíve a nőket szidja? s.gg hülyék vagytok.
2022. júl. 2. 16:10
 7/13 anonim ***** válasza:
5%
Alsóbbrendű beteg hím sejthalmaz vagy.
2022. júl. 2. 16:13
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Eltanulták a "teremtés koronáitól" a bevált módszereket. Végülis elég sok példa van előttünk.
2022. júl. 2. 16:15
 9/13 anonim ***** válasza:
79%

Ó, én nagyon az vagyok! Aki nem akar lebukni, az lépjen ki, mielőtt félrebaszik vagy beszélje meg otthon, hogy ne nekem kelljen.

2022. júl. 2. 16:23
 10/13 anonim ***** válasza:
9%

Csak így tovább! Semmivel sem vagy különb. Ki vagy te, hogy beleavatkozol más életébe?

2022. júl. 2. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!