Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor adjuk el a közös házat, ha már javul az árfolyam vagy kezdjek intézkedni?
Figyelt kérdés
Válás okán eladnánk a közös házunkat, két éve vettük. Mivel elég magas volt akkor is a CHF és jó áron vettük nem buknánk akkorát ha eladnánk most, rákérdeztem a banknál. Gondolom ez én így, a férjem tegnap olyan ötlettel állt elő, h válasszuk ki h milyen színei legyenek a lakásnak. Megdöbbenve kérdeztem, h minek ha úgyis eladjuk, erre azt válaszolta, h most nem adjuk el, mert rosszul áll a svájci frank, ezért várunk pár hónapot. A háttérben én úgy gondolom valójában az áll h nem akar válni és reménykedik benne h "elfelejtem" a tervemet. Én viszont nem akarok tovább így élni, szeretnék végre boldogságot és biztonságot. Elköltözni nem szeretnék így, mert akkor pénz nélkül mehetek, viszont arra gondoltam h felrakom a házat egy hirdetős oldalra (jó áron) és ha jönnek érdeklődők legalább látom h van rá kereslet és egyáltalán elvinnék e annyiért! Ti mit tennétek?2010. szept. 21. 08:51
21/21 A kérdező kommentje:
ok, persze, nem is szándékoztam nélküle intézni, de arra se kötelezhet, h együtt lakjunk, ha elköltözök, akkor meg mire föl vonnák a fizetésemből a hitelt. ha meg akarja tartani a házat, akkor vállalja át a hitelt, ő viszont a házasságot akarja így konzerválni, ami nem túl célravezető!
2010. szept. 22. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!