Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki már elvált segítene hogyan működik ez a mi esetünkben?
1 gyerek van, élettársak vagyunk. 3 éve lakunk édesanyám házában, ami az ő nevén van. El akarom hagyni a párom. Amiben élünk házat felújitotta. 1. Ebben az esetben el kell adni a házat és ki kell fizetni amit ráköltött? 2. Ha nem akar innen elmenni hogyan lehet "kitenni"? Állandó lakcimen van ide bejelentve és azt mondta, hogy ő innen nem fog elmenni az biztos..
3.Mennyi gyerektartàsra számíthatok majd ha nettó 320 ezret keres?(tartozása van amit vonnak a fizetéséből az befolyásolja a gyerektartàs összegét?)
"Én úgy tudom, hogy ha bizonyítottan együtt élsz valakivel X ideig, akkor már nincs enyém/tiéd."
Na az ilyeneknek nem kéne tanácsokat adniuk. "Azt hallottam" stb. Tartsd meg magadnak a félrevezető tanácsaidat. Csupán a házasság után történő vagyonszerzés ilyen. De ott is vannak kivételek (pl. örökölt összeg szülők halála után).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!