Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy küzdjem le magamban az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy küzdjem le magamban az ellenszenvet?

Figyelt kérdés

3 éve váltunk el a férjemmel, azért váltunk, mert kiderült, hogy szeretője van, és azt a nőt választotta. Mi elváltunk, ők együtt vannak. Én még nem találkoztam a nővel, most viszont a fiunk azt kérte szülinapjára (12 éves lesz), hogy egy olyan bulit szeretne itthon, sütögetéssel egy kis kertipartit, ahol mindenki ott van, a barátai és a család is, és ő szeretné, hogy a nőt is meghívjuk. Ők egyébként a válás utáni hónapokban nem találkoztak, de azóta már igen, és jól elvannak, megkedvelték egymást. Mármint a fiam és a nő.

Nekem viszont ez nagyon rossz érzés, hogy meg kellene hívnom a nőt az otthonomba, még máshol, semleges helyen is nehéz lenne találkoznom vele, de a fiam miatt megpróbálnám, csak félek, hogy nem fogom bírni. Volt már valaki ilyen helyzetben? Valami jó tanács? A fiatokat tartanátok szem előtt, vagy megbeszélnétek vele, hogy ezt inkább ne csináljuk így? Tanácstalan vagyok :(

2022. jún. 20. 11:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
A nőtől is fura lenne, ha képes lenne elmenni hozzád.
2022. jún. 20. 14:10
 12/18 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem hívd meg, úgyis feszült lesz a légkör és a csaj rosszullétre hivatkozva hamar menni fog. Így te csak nyersz. Mert a gyereknek te leszel a jófej anya.

Vonatkoztass el tőle,hogy mit tett,idővel,ha a gyereked kedveli akkor úgyis találkoznotok kell, mert egy gyereket nem lehet kétféle módon nevelni. A gyerek érdekében el kell fogadd..

2022. jún. 20. 14:33
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Közben szerencsére megoldódott a helyzet, a nő azt mondta a fiamnak, hogy sajnos nem tud eljönni, így ők majd külön még pluszban megünneplik a szülinapját. Nagy kő esett le a szívemről.
2022. jún. 20. 14:50
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

Nem kérheti ezt tőled a férjed,azok után mait művelt veled és a gyerekkel.

Az otthon az otthonod,te döntöd el hogy kiket látsz ott szívesen,

senki más.12 éves gyereknek el lehet mondani hogy anyának ez

nem jó érzés,és kész.Az esküvőnkön anyósom még azt se tűrte,

hogy apósom és az élettársa egy 8 fős asztalnál vele együtt üljön, pedig

már kb. 35 évehogy elváltak.Nem mindenki tudja ezt ilyen gyorsan

elfelejteni..Én biztos nem hívnám meg, maximum semleges terepen

találkoznék,de azt is meggondolnám.

2022. jún. 20. 14:54
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem hivnám meg. Ennnyit már kibir egy 12 éves, hogy egy ilyen vágya nem teljesül. Ő másképp tekint a nőre, mert nem tudja, mit tett veled.
2022. jún. 20. 15:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Még a gyerek kedvéért sem tenném meg. Nagy már ahhoz, hogy megértse a miértjét.
2022. jún. 20. 17:22
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
#13 vagy belegondolt a helyzetedbe, hogy ez neked milyen rossz lenne, vagy simán nekibis kellemetlen lenne.
2022. jún. 21. 23:18
 18/18 anonim ***** válasza:

Tisztelt kérdezö én az új pár oldaláról tudom a dolgot elmondani

NEM miattam váltak

Feleség talált magának szebbet jobbat és itt neki volt a gondolatmenete hogy bárátságba marad a az Ő FÉRJÉVEL mert az ö beteg gondolatmenete az hogy neki van felnött gyereke tőle a válás csak egy papír mindig hozzá tartozik.Jó magam meg hát ha ő és a gyereke úgy itélik jónak max szerető lehetek az ő férjének.

Hamar kiderült a nagy barátkozunk csak anyagi és köteless segítségröl szól ha füttyent az Ő FÉRJE azonnal ugorjon ès pugedlizzon elötte.

Nos ezek után ha csak rá gondoltam kirázott a hideg.

Akkor lássam mikor a hátam közepét.Ennek a legyünk BARÁTOK mindig valami hátsó szándéka van.Nálunk az ex a markába szerette volna tartani a férjem életét és mindig úgy kellett volna táncoljunk ahogy ő fügyül.Én a játékomat eldobom de te akkor sem játszhatsz vele mert ha esetleg valami kaka történik velem akkor majd én játszom vele tovább

Nem kell ilyenbe belemenned ami neked kinos.Ki tudja milyen jó akarat van a háttérbe.

2022. szept. 6. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!