Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy küzdjem le magamban az ellenszenvet?
3 éve váltunk el a férjemmel, azért váltunk, mert kiderült, hogy szeretője van, és azt a nőt választotta. Mi elváltunk, ők együtt vannak. Én még nem találkoztam a nővel, most viszont a fiunk azt kérte szülinapjára (12 éves lesz), hogy egy olyan bulit szeretne itthon, sütögetéssel egy kis kertipartit, ahol mindenki ott van, a barátai és a család is, és ő szeretné, hogy a nőt is meghívjuk. Ők egyébként a válás utáni hónapokban nem találkoztak, de azóta már igen, és jól elvannak, megkedvelték egymást. Mármint a fiam és a nő.
Nekem viszont ez nagyon rossz érzés, hogy meg kellene hívnom a nőt az otthonomba, még máshol, semleges helyen is nehéz lenne találkoznom vele, de a fiam miatt megpróbálnám, csak félek, hogy nem fogom bírni. Volt már valaki ilyen helyzetben? Valami jó tanács? A fiatokat tartanátok szem előtt, vagy megbeszélnétek vele, hogy ezt inkább ne csináljuk így? Tanácstalan vagyok :(
NEM!!!!
12 eves, szepen elmondanam neki, hogy miert nem. Tok megalazo lenne es kicsit sem oszinte! Esetleg kozos csaladi fotozast is valaljon be a Kerdezo???
NE TE KEGY AZ, AKI MINDEN BEKAT LENYEL, MERT NYELTEL ELEGET!
Nalunk apanak es anyának is uj hazastarsa van
Soha sehol nincsenek egyutt édesnégyesben. Röhejesen is nézne ki.
Van kulon apaeknal karacsony meg anyaeknal es dupla szulinapok vannak igy a gyerekek szeretik is azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!