Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy küzdjem le magamban az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy küzdjem le magamban az ellenszenvet?

Figyelt kérdés

3 éve váltunk el a férjemmel, azért váltunk, mert kiderült, hogy szeretője van, és azt a nőt választotta. Mi elváltunk, ők együtt vannak. Én még nem találkoztam a nővel, most viszont a fiunk azt kérte szülinapjára (12 éves lesz), hogy egy olyan bulit szeretne itthon, sütögetéssel egy kis kertipartit, ahol mindenki ott van, a barátai és a család is, és ő szeretné, hogy a nőt is meghívjuk. Ők egyébként a válás utáni hónapokban nem találkoztak, de azóta már igen, és jól elvannak, megkedvelték egymást. Mármint a fiam és a nő.

Nekem viszont ez nagyon rossz érzés, hogy meg kellene hívnom a nőt az otthonomba, még máshol, semleges helyen is nehéz lenne találkoznom vele, de a fiam miatt megpróbálnám, csak félek, hogy nem fogom bírni. Volt már valaki ilyen helyzetben? Valami jó tanács? A fiatokat tartanátok szem előtt, vagy megbeszélnétek vele, hogy ezt inkább ne csináljuk így? Tanácstalan vagyok :(

2022. jún. 20. 11:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
35%
Ha a fiam ezt szeretné én megerőltetném magam annyira, hogy kibírjak egy estét vele.
2022. jún. 20. 11:47
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Én bevallanám a fiamnak, hogy ez meghaladja a lelki erőmet, egy kínszenvedés lenne számomra, ezért sajnálom, de nem teszem meg. Ha olyan nagyon akarja, hívja meg ő, rendezze meg ő a kerti partit ennek minden velejárójával (amin én nem leszek jelen). Szóval én nem hoznék olyan áldozatot, amibe előre tudom, hogy bele fogok roppanni.
2022. jún. 20. 11:51
 3/18 A kérdező kommentje:
Én is azon vagyok, hogy megpróbálok jó képet vágni ehhez, de őszintén nem tudom, hogy fogom bírni. Igaz, hogy eltelt már 3 év, magát a válást már sikerült feldolgozni, de azt elég nehezen veszi be a gyomrom, hogy itt legyen a nő az én házamban, az én dolgaim között.
2022. jún. 20. 11:59
 4/18 anonim ***** válasza:
48%
Tartsd meg a bulit, kerüld el a nőt. Nem kell vele beszélgetnek.
2022. jún. 20. 12:02
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, de a saját otthonomban nem biztos hogy szívesen látnám. Egy semleges helyen jobban elviselném, de nem kell nekem oda. Felteszem, ha fordítva lenne, hogy az apuka rendezzen partit náluk, téged sem biztos hogy szívesen látna ott a hölgy.
2022. jún. 20. 12:26
 6/18 anonim ***** válasza:
58%
Lenyelném a békát a fiam kedvéért, már csak azért is, hogy ne mondhassa az ex meg a nő, hogy én csinálom a cirkuszt. De nyilván nem jópofiznék vele, konkrétan levegőnek nézném a köszönésen kívül, és a többi vendéggel foglalkoznék.
2022. jún. 20. 12:33
 7/18 anonim ***** válasza:
93%

NEM!!!!

12 eves, szepen elmondanam neki, hogy miert nem. Tok megalazo lenne es kicsit sem oszinte! Esetleg kozos csaladi fotozast is valaljon be a Kerdezo???

NE TE KEGY AZ, AKI MINDEN BEKAT LENYEL, MERT NYELTEL ELEGET!

2022. jún. 20. 12:37
 8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, én nem pontoztam le senkit. Vegyes érzéseim vannak, megpróbálom megbeszélni a fiammal, hogy máshogy nem tudnánk-e megoldani, vagy mindenképp ehhez ragaszkodik. De valóban megalázónak érezném egy kicsit, még ha jó képet vágok hozzá és mosolygok is, akkor is belül elég sz@r lenne.
2022. jún. 20. 12:42
 9/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem olyan kicsi már az a gyerek. Ultesd le és mond el neki hogy neked ez megalazo és kellemetlen. Hogy meghivsz mindenkit nagyon szívesen de őt nem.
2022. jún. 20. 13:02
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nalunk apanak es anyának is uj hazastarsa van

Soha sehol nincsenek egyutt édesnégyesben. Röhejesen is nézne ki.

Van kulon apaeknal karacsony meg anyaeknal es dupla szulinapok vannak igy a gyerekek szeretik is azt.

2022. jún. 20. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!