Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elnyomni a vágyat magamban, ha kevés néha a szex? Hogy csinálják pl a katolikusok akik pl esküvő előtt nem szexelnek??
Kevés nekem a heti 2, es egy idő után nagyon frusztrált leszek. Nem mai gyerekek vagyunk, a párom fáradt, nehéz a munkája, megértem, de hiába ertem.meg attól meg kevés :-) igy is mindig én kezdemenyezek szinte. En vagyok a nő.
Hogy rakjam ezt rendbe fejben?
Ülj le vele beszélgetni erről.
Mond meg hogy nagyon szereted öt.
Aztán kezd el szép fiamon beszélgetni vele a szexről.
mond meg hogy te többet akarsz tőle és próbáljon egy kicsit több időt fordítani rád.
olyan időpontot válasz mikor mindketten nyugodtak vagytok mondjuk este fürdés után. Hajrá drukkolunk neked :)
2# köszönöm :-) Mar beszéltünk róla, tudja, magától is szokta mondani hogy tudja többre vágyom...de attól még fáradt. Próbalom én visszafogni magam de nem megy, sőt annál jobban csak azon jár az agyam.
A katolikusok hogy birjak ki szex nelkul komolyan??
Bocs, hogy kicsit off, de ez nagyon nem jo megfogalmazas hogy a katolikusok... Ok is ugyanugy szexelnek hazassag elott is. Akik nem teszik azok az extrem szigoruan vallasosak. Ferjem is es az egesz nagy csaladja is katolikus, es hat semmi ilyesmi felfogas nincs bennuk :D
A kerdesre valaszolva pedig, hat nagyon nem egyszeru szitu ez. Mindenkinek mas az igenye, es bizony ha az egyik fel tenyleg fizikailag faradt akkor egyszeruen nem lehet annyiszor amennyiszer a masik akarna. Nalunk is voltak hasonlo periodusok, hogy vagy o vagy en voltunk x ideig faradtabbak, es hat ez meg is latszott a szexualis eletunkon. Megoldas nem igazan van erre, mert rakenyszeriteni nem lehet valakire aki epp hullafaradt.
Hmm de ismerős ez a kérdés...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Katolikus vagyok. Senkit nem ismerek aki hàzasság előtt nem szexel. Sőt a legtöbb együtt is èl.
Annyiban kúlönböznek hogy tartós kapcsolatban vannak és nem dugnak mindenkivel aki szembe jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!