Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek ezzel az érzéssel? Hogy nyomhatnám el magamban?
1, Változtass a stílusodon, légy határozott, távolságtartóbb vele;
2, Lehet, hogy érdemes lenne elmenni vele kajaszünetben együtt enni, vagy kávézni, elmondani neki, hgy te mit érzel, és akkor tisztább lenne mindenkinek a kép. Egy próbát megér, mint azon agyalni, hogy "Meg sem próbáltam"...
Kedves 1-es, akárhányszor valami ilyesmi kerül szóba bárki által, terel, nem szeretne róla beszélni. Nem bízik ennyire, okát nem mondja.
Kedves 2-es, mivel beosztott ebédidőnk van, többed magunkkal 99%-ban együtt megyünk enni és egy asztaltársaságnál ülünk 1 hete.(Valószínűleg ezért jöttek az érzéseim, mert sokat beszélünk ott.) Nemigazán beszélnék neki az érzéseimről, mert hülyének nézne és ciki lenne bevallani, mivel szerintem nem kölcsönös és nem szeretném, hogy a fél cég rajtam röhögjön. Főleg, hogy utána nem mennék vele enni és mindenki elkezdene kombinálni, hogy mi történhetett.
Azt a tanácsot viszont akkor megfogadom, hogy távolságtartóbb leszek vele szemben jövőhéttől, a határozottságommal viszont eddig nem volt probléma csak vele szemben.
Mindkettőtök válaszát köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!