Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mindenképp válás? A kisbabánk előtt kiabált, rugdosott tőrt zúzott. Mondtam hogy ez válás, igerte hogy nem fog megtortenni , de most ugyanaz, a kicsi 1évesünk már ordított annyira félt .
Tehát kértem többször is hogy halkan beszéljen a kicsi előtt,de nem tette hanem kiabalt és csapkodott, vagy épp belerugott vmibe.
Persze sírt szegeny baba. Mondtam hogy én elválok mert nem akarom hogy így nőjön fel a kislányunk.
Megigerte tobbet soha nem fog.
De megint megtörtént, és a földre hajított egy tányért mivel én veletlenul eltörtem kedvenc vmilyét
A kicsi előtt viselkedett így.
Hat nagyon megijedt szegeny , ordított, sírt, gyorsan kivittem, persze megint elkezdett bocsánatot kerni es tobbet soha nem fordul elő.
Én ugy erzem , de nem tudom ha valós a megérzésem, hogy most tudja hogy tenyleg elhagynám, ezért lehet abba is hagyja.
De ha esetleg vmi kozbejönne hogy nem tudnék elvállni, és tudna hogy nem hagynám el, akkor lehet ujra elkezdődne a csapkodás?
A gyereked ennél sokkal jobbat érdemel. Ne akard, hogy ezt a mintát lássa, mert jó eséllyel vagy ő is idegbeteg lesz, és ez lesz a konfliktusmegoldási stratégiája, vagy olyan lesz, mint te, aki ezt tűri.
Nem fogja abbahagyni. Ehhez szakmai segítség kell.
Na ujabb aki állandoan kibékül.
Szegény gyerek :(
14 nem vált el, de biztos nem azért maradt vele mert szerette és biztos nem volt boldog(annyira) sem már vele.
Valószínű egyedűl nem tudott volna annyi mindent megadni nektek, a ti kényelmetekre ugymond FELÁLDOZTA magát, de lefogadom hogy nem egy boldog nő legbelül, csak próbál az lenni es azt mutatni a külvilág felé.
A lényeg, hogy nyugodt környezetbe nőjjön fel a gyerekem. Ez az ami számít es ezt akarom neki biztosítani.
" 15 ezer gyerektartast kerj, mert a penzre erzekenyek, olni kepesek erte, ne tudjon az uj pasidrol senki evekig, legfokepp ő mert bosszut all a gyereken keresztul. "
15 ezer semmi.
Semmiképpen se bújkáljon, egy napot sem, nem hogy évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!