Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás esetén miért "mindig" ugyanaz a forgatókönyv?
Nyilván kicsit eltúlzott kérdés, de ha megnézzük, az esetek döntő többségében az alábbi szituáció zajlik:
Apa beleszeret egy fiatal csajba, félrekúr, válás. Anya sír, gyerekek nála, apa 1-2 évig sz..rik a világra, csak dugja a csajt.
Anya összeszedi magát, új munka, új élet, új pasi. Apa új csaja lelép egy másik ürgével. Apa egyedül, nem nagyon maradt semmije, de fizeti a gyerek tartást.
Anya élete sosem volt még ilyen jó, stb. Apa rájön, hogy egyedül maradt és senkinek nem kell.
Az ismerőseim kb 90%nál ez zajlott le, és ahogy itt olvasom, szintén elég gyakori.
Mégis, miért van ez? A felnőtt férfiak többsége komolyan 1-2 éves dugásért feláldoz mindent? Miért?
Én sem láttam még ilyet, pedig elég sok válást láttam a környezetemben.
Ha harmadik fél miatt történt a kilépés, akkor nem fiatal nő miatt volt, hanem a férj korabeli nővel lépett félre. Több esetről tudok, ahol új családot alapított az új nővel (ami néha sokkal jobb lett, mint az előző kapcsolat).
Rengeteg olyan példát láttam, amikor a nő lépett ki az ellaposodott házasságból, vagy nem volt megcsalás, vagy volt, de a nő lépett félre.
Volt, hogy senki nem csalt meg senkit, egyszerűen már nem akartak tovább együtt élni.
Az általad leírt forgatókönyvet még soha senkinél nem tapasztaltam a környezetemben.
közelemben 1 válás volt.
Ott mindketten félrekúrtak. már nem volt pici a gyerek váláskor, 14-5-6 kb. anyjánál lakik. és mindig találkoztak, nem volt harag a szülők között.
Apának hamar lett új családja, baba minden.
Anyának is lett párja pár évvel később.
Mindenki boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!