Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás esetén miért "mindig" ugyanaz a forgatókönyv?
Nyilván kicsit eltúlzott kérdés, de ha megnézzük, az esetek döntő többségében az alábbi szituáció zajlik:
Apa beleszeret egy fiatal csajba, félrekúr, válás. Anya sír, gyerekek nála, apa 1-2 évig sz..rik a világra, csak dugja a csajt.
Anya összeszedi magát, új munka, új élet, új pasi. Apa új csaja lelép egy másik ürgével. Apa egyedül, nem nagyon maradt semmije, de fizeti a gyerek tartást.
Anya élete sosem volt még ilyen jó, stb. Apa rájön, hogy egyedül maradt és senkinek nem kell.
Az ismerőseim kb 90%nál ez zajlott le, és ahogy itt olvasom, szintén elég gyakori.
Mégis, miért van ez? A felnőtt férfiak többsége komolyan 1-2 éves dugásért feláldoz mindent? Miért?
Nálunk abszolút betalált, pont ez van. :)
30n
Nálunk nem így volt.
Én adtam be a válást, senki nem csalt senkit. Itt lelki terror volt és birtoklás.
Azóta én boldog vagyok, apuka pedig már nem érzi magát nyeregben, mert nincs kin uralkodnia.
Mi azt a változatot ismerjük, hogy:
a 20 évvel fiatalabb feleség 2 gyerek és a "kötelező" upgrade után kéri a kényelmes életet, a szép házat, a szuper gyerekeket, de a korosodó férfit nem. Úgyhogy beújít egy maszkulin harmincast és leperli a gatyát is az ötvenes férjről. Ez éppolyan gyakori. Ilyenkor azért feltehetjük a kérdést: Miért veszítené el a gyerekeit, a vagyonát és az önbecsülését egy férfi csak azért, mert nem működik a házassága?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!