Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás esetén miért "mindig"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás esetén miért "mindig" ugyanaz a forgatókönyv?

Figyelt kérdés

Nyilván kicsit eltúlzott kérdés, de ha megnézzük, az esetek döntő többségében az alábbi szituáció zajlik:

Apa beleszeret egy fiatal csajba, félrekúr, válás. Anya sír, gyerekek nála, apa 1-2 évig sz..rik a világra, csak dugja a csajt.

Anya összeszedi magát, új munka, új élet, új pasi. Apa új csaja lelép egy másik ürgével. Apa egyedül, nem nagyon maradt semmije, de fizeti a gyerek tartást.

Anya élete sosem volt még ilyen jó, stb. Apa rájön, hogy egyedül maradt és senkinek nem kell.

Az ismerőseim kb 90%nál ez zajlott le, és ahogy itt olvasom, szintén elég gyakori.

Mégis, miért van ez? A felnőtt férfiak többsége komolyan 1-2 éves dugásért feláldoz mindent? Miért?

2016. máj. 11. 13:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én is tapasztaltam ilyet, amit a kérdező leírt, a környezetemben, de nem minden eset ilyen volt. De az amúgy bizonyos típusú férfiakra tényleg jellemző. Nálunk is ez volt: unokatesóm a 20-as évei végén, srác pár évvel idősebb, házasság. Srác kitalálja, építkezzenek. Az építkezést végig unokatesóm csinálja, mert a srác lusta (mindketten full munkaidőben dolgoznak, unokatesóm elég komoly presztízsű felsővezetői munkát egy elég neves cégnél, tehát nem trafikos-műkörmös stb.)... aztán srác csodálkozik, hogy a felesége úgy, hogy szervezi az építkezést, dolgozik, az összes házimunkát ő végzi (mert az az ő dolga) fáradt, és nem ugrálja körbe (meg is beszélték, hogy mi az oka). Akkor jön a képbe egy alig 20éves éretlen kis ribizli, aki megismerkedik a sráccal, tudja, hogy nős, de a srác pénzes, a srác meg örül, hogy vki nyalja a seggét... szóval igen, vannak ilyen típusú pasik.
2016. máj. 11. 16:54
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk abszolút betalált, pont ez van. :)

30n

2016. máj. 11. 17:35
 13/17 anonim ***** válasza:
73%
En egyetertek a kerdezovel, 90%ban en is ilyennel talalkoztam. En is igy jartam kiegeszitve azzal, hogy 2 ev utan, amikor a not mar megunta, kitalalta, hogy akkor o akarja a gyereket es el akarja tolem perelni. Hirtelen rajott, hogy megis fontos. Na en ekkor adtam be a valokeresetet. Most sikerult elvalni, en most kezdhetek csak elni...Par ev kesessel...
2016. máj. 11. 22:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk nem így volt.

Én adtam be a válást, senki nem csalt senkit. Itt lelki terror volt és birtoklás.

Azóta én boldog vagyok, apuka pedig már nem érzi magát nyeregben, mert nincs kin uralkodnia.

2016. máj. 12. 13:56
 15/17 Válóperes Ügyvéd válasza:

Mi azt a változatot ismerjük, hogy:

a 20 évvel fiatalabb feleség 2 gyerek és a "kötelező" upgrade után kéri a kényelmes életet, a szép házat, a szuper gyerekeket, de a korosodó férfit nem. Úgyhogy beújít egy maszkulin harmincast és leperli a gatyát is az ötvenes férjről. Ez éppolyan gyakori. Ilyenkor azért feltehetjük a kérdést: Miért veszítené el a gyerekeit, a vagyonát és az önbecsülését egy férfi csak azért, mert nem működik a házassága?

2016. máj. 14. 09:14
 16/17 anonim ***** válasza:
15 nàlunk ugyanez. Annyi kivetel hogy a szerető nem maszkulin hanem egy törpe aki fogat sem mos, büdös a szàja.
2022. jún. 11. 18:07
 17/17 anonim ***** válasza:
(16 oskènt a 15 ösre vàlaszoltam)
2022. jún. 13. 04:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!