Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mindenképp válás? A kisbabánk előtt kiabált, rugdosott tőrt zúzott. Mondtam hogy ez válás, igerte hogy nem fog megtortenni , de most ugyanaz, a kicsi 1évesünk már ordított annyira félt .
Tehát kértem többször is hogy halkan beszéljen a kicsi előtt,de nem tette hanem kiabalt és csapkodott, vagy épp belerugott vmibe.
Persze sírt szegeny baba. Mondtam hogy én elválok mert nem akarom hogy így nőjön fel a kislányunk.
Megigerte tobbet soha nem fog.
De megint megtörtént, és a földre hajított egy tányért mivel én veletlenul eltörtem kedvenc vmilyét
A kicsi előtt viselkedett így.
Hat nagyon megijedt szegeny , ordított, sírt, gyorsan kivittem, persze megint elkezdett bocsánatot kerni es tobbet soha nem fordul elő.
Én ugy erzem , de nem tudom ha valós a megérzésem, hogy most tudja hogy tenyleg elhagynám, ezért lehet abba is hagyja.
De ha esetleg vmi kozbejönne hogy nem tudnék elvállni, és tudna hogy nem hagynám el, akkor lehet ujra elkezdődne a csapkodás?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..
A kérdés az enyém. Ugyanigy kezdodott,mint amit leirtal..eloszor csak tanyer,telefon foldhoz vagas..utana fal beutes,aztan en,mintha az en sztorim olvasnám.. hatha te erosebb vagy es neked hamarabb sikerul meghozni a vegleges dontest.
Az a legszomorúbb, hogy az ilyen férfiak nem is tudják magukról, hogy idegbetegek! Azt hiszik ők a jóarcok a történetben és csak kicsit hibáztak, amiről a másik is tehet!
És visszakerülnek a társkereső "piacra", hozzánk.. Meghallgatjuk milyen szemetek voltatok ti exek, hogy a legrosszabbat hoztátok ki belőlük, és mi is belekerülünk ugyanabba, amiben ti voltatok. Kellene valami nyilvántartás az ilyesmire, mert a történtek tizede kerül csak rendőrségre, a többi bántalmazás szépen elfelejtődik és újra és újra előjön minden nőnél.. Pedig ha tudnánk..
Az én apám nem ment el a végletekig, de ő is csapkodott kiabált, a kutyánkat bántotta, vagy anyát is meglökte.
Hűtlenség miatt váltak el végül 13 év után, de a mai napig sajnálom, hogy nem tették meg korábban.
Fontos hallgatni az intő jelekre. Egyszer már mondtad hogy válsz, de nem gondoltad komolyan és ő sem vett komolyan. Most másodjára is eljátszod ezt, abban reménykedsz, hogy változni fog, pedig eddig sem tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!