Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válunk a férjemmel. Feltörte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válunk a férjemmel. Feltörte a Facebook oldalam és mindent lementett róla , üzeneteket meg kitudja még mit. Jelenleg zsarol vele ha kérek a vagyonból beadja a bíróságra. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

2022. máj. 29. 08:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
Jaa bocsi, tényleg, félreolvastam, direkt úgy írtad, hogy nem küldtél intim képeket, én meg úgy olvastam, hogy igen. Ne haragudj.
2022. máj. 29. 09:50
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
Konzultálj gyorsan egy ügyvéddel, de a jogi ismereteim alapján te nyersz.
2022. máj. 29. 10:10
 13/21 anonim ***** válasza:
28%
Nem kellett volna félrekacsintgatni úgy, hogy bizonyíték is marad róla... ;)
2022. máj. 29. 10:32
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
A bíróságot ez a legkevésbé sem érdekli
2022. máj. 29. 11:14
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy feltörte a FB ot nem annyira mint a zsarolàs tènye a bűncselekmèny. Plàne ha pl olyan jutott tudomàsàra amit kötelessége lenne jelenteni.
2022. máj. 29. 21:29
 16/21 anonim ***** válasza:
80%
Bíróság leszarja. Feltörés jobban fogja érdekelni. Amúgy ideje a távoltartásinak is. Egyedül ne találkozz vele
2022. máj. 29. 22:55
 17/21 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a feltörés a kérdezőnél annyit jelent, hogy bejelentkezve matadt a párja/ sajá gépjén az pedig hozzáfért.
2022. jún. 1. 22:59
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem egészen. Én egy másik városban voltam a gépem otthon kikapcsolva és a bejelentkezésnél láttam honnan történt. Egyszerre nem lehet két helyen Szeged - Szabadszállás (nem Szabadszálláson lakom )
2022. jún. 2. 05:20
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Evvel a vàlòperben nem fognak foglalkozni hogy feltörte,azt egy külön perben bizonygathatod. A gyerekelhelyezesnèl szàmìt valamelyest hogy felrùgtad a hazassàgi kötelèket de nem perdöntő. Mindent mèrlegelnek, igy ezt is de nem csak ezt. Kinèl van a gyerek testi lelki erkölcsi fejlődèse jobban biztosìtva. Fontos hogy hany evesek. 10 ev felett màr nem az anya az egyertelműen akire jobban szüksegük van. Ha lànyok akkor nagyon fontos az apa-lànya szoros kötődès mert ekkor alakul ki bennük az ellentètes nemmel valò egèszsèges viszony mintàja, ìgy a kèsőbbi pàrkapcsolat teremtő kèpessège. Ezert pszichologus is vèlemènyezni fog. Ez egy nagyon hosszù folyamat lesz,èvekbe telik egy tenyfeltaràsos vàlàs. Utàna jön a vagyonelosztàs ujabb 5-6 èv.akkor beadhatod meg pluszban a FB fiòk feltörèst is ujabb keresetben
2022. jún. 2. 14:28
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Feltörte, ja! Tán informatikai zseni? Inkább belépett a gépedre vagy valahonnan megtudta a jelszavad.
2022. jún. 2. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!